A Skorpió szimata megtéveszthetetlen

A Skorpió olyan, mint egy hazugságdetektor. Távolról kiszúrja a hamis embereket. A hazugság nála a gyengeség jele. Nem bocsátja meg, és nem felejti el, ha megpróbálod hátba támadni. Mindez ugyanis az elveivel ütközik, hiszen megbízható, kitartó és őszinte típus. Mégis miért ne várhatná ő is ugyanezt? Az is igaz, hogy a manipuláció nagymestere. Bárkiből bármit kiszed, amire kíváncsi. Ha úgy érzi, nem mondasz igazat, addig faggat, amíg le nem leplezed magad.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napon, kiemelten figyeljen oda minden kiejtett szavára, kedves Skorpió, mert azok ma rendkívüli súllyal bírhatnak mások számára, sõt, egyesek életével kapcsolatban, valósággal sorsdöntõek lehetnek! Ne feledje, az, hogy sokan hallgatnak a szavára, nem csak kitüntetett szerep, de nagy felelõsség is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Vízöntő az árulást nem viseli

A Vízöntőt nem tudod becsapni, nem is érdemes megpróbálkozni vele. Horoszkópja szerint türelmes és megbocsátó, újabb esélyt is kaphatsz tőle, de nem árt tudni, hogy nála is vannak határok. A hazugságot sosem bocsátja meg, mindegy, mekkora a súlya. Az igazság a Vízöntő legfőbb értéke, ezért nemcsak távol áll tőle minden hamisság, az árulást senkinek sem viseli el, és megbocsátani sem fogja. A barátságát végképp elveszíted, ha csak egyszer hazudsz neki.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap, kissé nehezen tudhat objektív maradni, kedves Vízöntõ, különösen, ha egy olyan szituációba keveredik, melyben érzelmileg maga is érintett. Ha néha le is tér ez által a helyes útról, arra azért mindenképpen törekedjen, hogy semmiképpen se essen túlzásokba.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A horoszkóp szerint ezzel a szóval bármit elérhetsz a párodnál

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: