Kos – a Szüzet

A Kos mindig eltökélt, és ha valami kell neki, megszerzi, nem törődve a következményekkel. Ez a tulajdonság borzasztóan idegesíti a Szűz jegy szülötteit, akik nem ösztönből és akaratból cselekszenek, hanem előbb megvizsgálják és megfontolják minden lépésüket. 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma egy izgalmas, új kihívás jöhet szembe, ami igencsak felvillanyozhatja! Ennek megfelelõen, mivel jókedvvel és elhivatottsággal csinálja majd, amit csinál, egy igen élvezetes formáját élheti meg a tapasztalatszerzésnek. Talán érdemes lenne ezt a módszert más területeken is alkalmazni, kedves Szûz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika – a Nyilast

A Bika elszeretettel hódol az élvezeteknek és kihozza a maximumot az élet adta kényeztető lehetőségekből  A Nyilas viszont a hasznosabb és kézzelfoghatóbb dolgokat tartja fontosnak és az is irritálja őket, hogy a Bika szemlélete mindenről megváltoztathatatlan.  

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

9 csillagjegy, akiknek tökéletes megérzései vannak és nem tűrik a manipulációt

Ikrek – a Halakat

Az Ikrek kíváncsi és mindent tudni akar, ezért a feje tele van tudással, amit előszeretettel oszt meg a környezetével. A Halak szemében viszont ez tudálékosságnak tűnik és irritálja az Ikrek „okoskodása”. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Érdemes odafigyelnie most minden apróságra, ami ön körül történik, kedves Halak, ugyanis, könnyen lehet, hogy egy titkos üzenet van elrejtve a sorok között, ami, ha szemfüles, segíthet megtalálni a szivárvány lábánál lévõ kincset!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák – a Mérleget

A Rák érzelmes, de a külvilág felé kemény páncélt mutat és szívesebben tölt otthon egy hétvégét ahelyett, hogy kimozdulna. A Mérleg viszont élénk szociális életet él és nem érti ezt, ahogy azt sem, miért kell keményebbnek mutatnia magát, mint amilyen. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma különösen kifinomultan mûködhet szépérzéke, ami remek alapot biztosít arra, hogy egy kicsit szebbé, jobbá, vagy éppen extravagánsabbá tegye külsejét, vagy környezetét. Térüljön-forduljon, kedves Mérleg, s tegyen csodát azzal, amihez ma hozzáér!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: