Kos – a Szüzet

A Kos mindig eltökélt, és ha valami kell neki, megszerzi, nem törődve a következményekkel. Ez a tulajdonság borzasztóan idegesíti a Szűz jegy szülötteit, akik nem ösztönből és akaratból cselekszenek, hanem előbb megvizsgálják és megfontolják minden lépésüket. 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Szûz, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika – a Nyilast

A Bika elszeretettel hódol az élvezeteknek és kihozza a maximumot az élet adta kényeztető lehetőségekből  A Nyilas viszont a hasznosabb és kézzelfoghatóbb dolgokat tartja fontosnak és az is irritálja őket, hogy a Bika szemlélete mindenről megváltoztathatatlan.  

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Igen valószínû, hogy a mai napon bizony, keményen meg kell majd küzdenie mindenért, s az is lehet, hogy mindeközben ráadásul, nem sok segítségre számíthat, kedves Bika, ugyanakkor viszont, ha kitart, biztosan nem lehet majd oka panaszra, ugyanis, legalább csakis egyedül arathatja le az összes babért!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csillagjegyek, akik közt örök a konfliktus: Ő a legnagyobb ellenséged

Ikrek – a Halakat

Az Ikrek kíváncsi és mindent tudni akar, ezért a feje tele van tudással, amit előszeretettel oszt meg a környezetével. A Halak szemében viszont ez tudálékosságnak tűnik és irritálja az Ikrek „okoskodása”. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák – a Mérleget

A Rák érzelmes, de a külvilág felé kemény páncélt mutat és szívesebben tölt otthon egy hétvégét ahelyett, hogy kimozdulna. A Mérleg viszont élénk szociális életet él és nem érti ezt, ahogy azt sem, miért kell keményebbnek mutatnia magát, mint amilyen. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: