Nyilas:

Ez a csillagjegy még a Skorpiónál is rosszabb időtöltést választ, ha rátör az unalom, ugyanis a pohár után nyúl, amit utólag mindig alaposan megbán. A Nyilas soha nem iszik egyedül, mert mindig talál valakit a nagy baráti társaságában, aki partner a kikapcsolódásban. A baj csak az, hogy a Nyilasnak fel sem tűnik az elfogyasztott ital mennyisége, ha jó a kedve.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Nyilas! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak:

Csak valami nagyon furcsa véletlen folytán történhet meg, hogy ez a tevékeny, állandóan dolgozó csillagjegy unatkozzon, hiszen a Bak mindig csinál valamit. Ha azonban bekövetkezik a lehetetlen, vagyis a Bakra rátör az unalom, akkor képes órákra elveszni a közösségi oldalakban.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp 2022-04-20

Vízöntő:

Amikor a Vízöntő el akarja ütni az unalmas órákat, akkor videókat nézeget az interneten. Leginkább a vicces és az állatos felvételeket szereti, tehát elég néhány vicces kutyus vagy macska és a Vízöntő el is felejti az unalmat.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak:

Egy kicsit sem bánja a Halak, ha hirtelen rászakad az unalom, mert olyankor végre kialudhatja magát és pihenhet. Ennek a csillagjegynek a szülötte soha nem unatkozik, mert képes az összes unalmas órát átaludni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: