Oroszlán:

Ez a csillagjegy abszurdumnak tartja az unalmat. Abban az esetben, ha az Oroszlán mégis azon kapja magát, hogy semmi dolga, akkor biztos, hogy pánikba esik, panaszkodni kezd, hogy fogalma sincs, hogy mit kezdjen magával, ezzel pedig egy jó időre lefoglalja magát.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Csak a munka, a munka és a munka. Ez teszi ki szinte minden napját, kedves Oroszlán. Lehet, hogy nem vette észre, de barátai már igencsak hiányolják társaságát. Próbáljon meg elszakadni egy kicsit feladataitól és szervezzen ismerõseivel egy kis lazítást, ahol végre újra beszélgethetnek egy jót.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz:

Abból lehet tudni, hogy egy Szűz unatkozik, hogy fel és alá járkál a házban, üvölteti a zenét, furcsa, rá egyáltalán nem jellemző szokásokat vesz fel. A Szűzzel csak nagyon ritkán fordul elő, hogy nem tudja, hogy mihez kezdjen az idejével, éppen ezért történhetnek vele ilyen furcsaságok.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Ezer tennivaló akad a ház körül, kedves Szûz, de gondolja, hogy mindezeknek akkor kell nekilátnia, amikor munkájában is teljesen el van havazva? Az lenne a legjobb, ha tudna készíteni egy idõbeosztást, ami alapján mindennel haladna egy kicsit, de attól még, hogy nincs kedve megcsinálni egy feladatot, elõbb utóbb bizony neki kell leselkednie.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg:

Ha egy Mérleg unatkozik, akkor hajlamos arra, hogy több száz szelfit készítsen, majd azokkal elárasztja a közösségi oldalakat. Ebből is látszik, hogy ennek a csillagjegynek az életéből hiányoznak az üresjáratok. Ha a Mérleg észreveszi, hogy teljesen ráér, akkor ennek nagyon megörül, mert végre a kedvenc időtöltésével foglalhatja el magát.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Nagyon sûrû napok vannak a háta mögött, kedves Mérleg és ez nem mostanában fog változni. Csak rohangál fel le és sokszor talán azt sem tudja, hol áll a feje. Ha így folytatja az lesz a vége, hogy elfelejt valami nagyon fontosat elintézni munkájában, s nem mellesleg egészsége is tönkre mehet. Lassítson le és ha lehet, kérjen segítséget kollégáitól, akik valószínûleg unatkoznak, amíg ön elvégez helyettük minden feladatot, még akkor is, ha õk is szívesen megcsinálnák.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió:

Néhány csillagjegyre jellemző, hogy amikor rájuk tör az unalom, akkor a klasszikus megoldást, az evést választják az unalom elűzésére. A Skorpió ezek közé tartozik, ugyanis unalmában gyorskajával tömi magát, mert az energiáját nem akarja teljesen elpazarolni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretné, kedves Skorpió és ez igencsak bosszanthatja. Úgy érezheti, ha ön nem veszi kezébe az irányítást és végzi el a feladatokat, akkor senki sem fogja. Azonban az ön ereje is véges és lehet, hogy azoké is, akiktõl elvárja azt a temérdek munkát, amit meg szeretne valósítani. Legyen egy kicsit belátóbb és meglátja lassan biztosabban haladnak majd a dolgok.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: