Az augusztus hónap minden egyes csillagjegy számár tartogat egy fontos leckét, amit érdemes lesz még ebben a hónapban elsajátítani.

Lássuk, hogy neked mit akarnak üzenni és tanítani a csillagok.

Kos

Nem tervezhetsz meg mindent előre az életedben. Minél jobban próbálod tartani magad az elképzeléseidhez, annál nagyobbat bukhatsz. Tanulj meg kényelmesen élni a jelenben és jobban alkalmazkodni a dolgok áramlásához, ugyanakkor megnyílni az új lehetőségek felé.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Meglehet, kedves Kos, hogy ma egy kisebb konfliktusba keveredik, ami ugyanakkor mégis mély nyomot hagyhat önben. Akárhogy is, igyekezzen ne belelovallni magát abba, hogy ön a hibás, mert a vásár mindig kettõn áll! Ha pedig ez sehogy sem akarna sikerülni, beszélje meg a dolgot egy bizalmasával, aki feltehetõleg meg fogja majd erõsíteni abban, hogy nincs alapja lelkiismeret-furdalásának.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2023-05-12

Bika

Nem leplezheted azt, ahogyan valójában érzed magad. Megszerkesztheted a képeidet, írhatsz vicces posztokat és küldhetsz örömteli üzeneteket a barátaidnak, de nem egészséges a boldogság színlelése. Az elmét meg lehet téveszteni, de a szívet nem. Tanuld meg elfogadni az érzéseidet, mert nem a hírnév vagy a külső tesz boldoggá, hanem az, ami belülről árad.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Akármilyen nagyszabású dologba s fogjon ma, kedves Bika, elõtte mindenképpen kérje ki a környezetében élõk véleményét, akik most sok szempontból lehetnek segítségére: egyrészt, megismerheti terveit mások szemszögébõl is, másrészt felvetõdhet néhány jó ötletük, mellyel nagyot lendíthetnek az elsõ lépések megtételén!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Mint társasági ember, az életed a kapcsolataid körül forog, azonban a magaddal való kapcsolatodat hajlamos vagy elhanyagolni. Ideje meghatároznod a vágyaidat és tenni értük. A boldogságot nem mások fogják elhozni neked, azt saját magadnak kell megteremtened. Tanuld meg végre szeretni magad és tenni azért, hogy boldog lehess. Ne másoktól várd el, hogy azzá tegyenek.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma igen sok dolga lehet, kedves Ikrek, ami miatt érdemes lenne egy tervet készítenie, hogyan is lenne a legpraktikusabb haladnia. Kalkulálja mindenképpen bele a számításiba azt is, hogy elég ideje legyen majd a családjára, szeretteire, akik közül ma többeknek is szüksége lehet önre!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Nagy változások küszöbén állsz, ami azt jelenti, hogy ideje feltenned magadnak a kérdést: Az a személy vagyok, aki lenni akarok? Büszke vagyok arra a személyre, aki visszanéz rám a tükörből? Ha a válaszod nem, akkor ideje dolgoznod rajta. Nincs több éretlenség és komolytalanság. Egy hosszú távú változtatást kell elindítanod.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma kissé túlvállalhatja magát, de az is meglehet, hogy környezete, fõnökei helyeznek önre túl sok terhet, melyekkel, érthetõ módon, nehezen, vagy netán, egyáltalán nem boldogul. Ne áldozza fel magát mások irreális elvárásainak oltárán, kedves Rák, hanem álljon ki magáért és parancsoljon megálljt a kéréseknek, különben, csak egyre nõni fognak a terhek a jövõben is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: