Mérleg

A Mérlegekről azt mondják, hogy rendkívül kifinomultak, ugyanakkor van egy művészi oldaluk is. Ennek köszönhetően imádod az olyan szituációkat, amelyek eltérnek a hétköznapitól. Asztrológusok szerint szuper randi program számodra egy olyan házibuli, ami tele van érdekes, kicsit talán furcsa, de nagyon is határozott emberekkel. Kommunikációs képességeidnek köszönhetően mindig a beszélgetés közepén találod magad, és minden szituációból ki tudod hozni a legtöbbet.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Bármivel is szembesüljön ma, kedves Mérleg, álljon ki határozottan a véleménye mellett, ahogy mindig is, csakis így képviselheti most eredményesen álláspontját. Mindazonáltal, emlékezzen rá, hogy csakis akkor maradhat ilyen, ha szíve legmélyéig hiszi, hogy a jó oldalon áll, így, ha csak egy pillanatra is kételkedik ebben, legyen az elsõ, aki ezt beismeri, s cselekedjen lelkiismeret szerint!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Ez a csillagjegy egyszerre számít titokzatosnak és rendkívül érzelmesnek. Jellemző rád, hogy gyakran elmélkedsz a világ dolgairól, és szívesen töltöd álmodozással az idődet. Egy kellemes randi számodra azt jelenti, hogy a partnereddel kimentek a természetbe, esetleg kirándultok egyet az erdőben – a lényeg, hogy kimozduljatok a friss levegőre, és ne a négy fal között töltsétek a napot.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

A mai nap folyamán, semmiképpen se hagyatkozzon kizárólag az ösztöneire, hanem minden döntését, legalább annyira helyezze logikai alapokra, mint érzelmiekre, mert most csakis akkor arathat gyõzelmet, ha e kettõ, tökéletes harmóniában van!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2021-01-26

Vízöntő

A Vízöntőket sokan kissé különcnek tartják, pedig valójában imádnak beszélgetni, és meglehetősen modern gondolataik vannak. Imádsz táncra perdülni és bulizni, mert ettől érzed igazán energikusnak magad. Egy tökéletes randi neked azt jelenti, hogy kimozdultok egy koncertre, és hagyjátok, hogy eluralkodjon rajtatok a parti hangulat, hiszen mindened a szórakozás.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: