Te tudod mi az aszcendens? Ha nem, most megtudhatod, és azt is, hogy mit mond rólad ez a jegy!

Majdnem minden nap csekkolod, hogy mit ígérnek neked a csillagok? Akkor a horoszkópodat már tuti kívülről fújod. De mi a helyzet az aszcendessel? Ha nem vagy teljesen biztos a jelentésében, segítünk: az aszcendesed az a jegy, ami éppen megközelítette a Föld horizontját a születésed pillanatában.

Vasárnapi Horoszkóp - A csillagok nem ígérnek túl sok jót önnek...

Ahhoz, hogy megtudd, mi is az aszcendensed, percre pontosan tudnod kell a születésed időpontját. Az aszcendens a horoszkópoddal együtt érvényesül a legjobban. Úgy is mondhatjuk, hogy a személyiséged azt a részét jelenti az aszcendens, amit akkor látnak belőled az emberek, mielőtt igazán megismernének. 

Kos

A Kos aszcendens azt jelenti, hogy nagyon erős öntudattal és vállalkozó szellemmel rendelkezel. Úgy érzed, a világ tele van kínálkozó lehetőségekkel, amikbe rögtön fejest is ugrasz. Nagyon akció orientált vagy, emellett bátor és kiváló vezető is. A Kosok nem haboznak a döntéshozatal során, főleg ha olyasvalamiről van szó, amire régóta vágytak.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A Bika jegyű emberek gyakorlatiasan állnak hozzá az élethez és semmit nem sietnek el. Két lábbal állsz a földön, egyáltalán nem szeretsz túlzásokba esni. De a Bika aszcendens miatt kifejezetten érzékeny is lehetsz a világ dolgaira. És fogadjunk, hogy szereted a természetet és az egyszerű dolgok tesznek boldoggá, ugye?

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Kétségtelen, hogy a mai nap az érzelmekrõl fog szólni, kedves Bika, így, bármirõl is legyen szó, a végére mindig azok lesznek dominálóak. Tökéletes alkalom ez arra, hogy minél több idõt töltsön szeretteivel, barátaival, szerelmével, akikkel most sokat mélyíthetnek kapcsolatukon, sõt, az is megeshet, hogy egy egészen új szintre lesznek képesek emelni azt!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A folyton kíváncsi Ikrek számára mindig lesz valami felfedezni-, tanulni- és megosztanivaló. Ez az aszcendens sokoldalúsággal és jó alkalmazkodókészséggel ruház fel. Remek kommunikációs képességed van, amit jól kamatoztathatsz a tanításban vagy (újság)íróként. Emiatt érvényesülsz olyan jól társaságban, és képes vagy mindenkit elbűvölni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napon, hajlamos lehet kihúzni magát a kötelezõk alól, vagy legalábbis a munkának a könnyebbik végét megfogni. Ez néha mindenkinél természetes, kedves Ikrek, ugyanakkor azért igyekezzen ne túlzásba vinni az efféle lazaságot, még, ha csábítóak is a körülmények, mert vannak, akik számítanak önre, s megérdemlik, hogy értük mégiscsak oda tegye magát!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a 3 csillagjegy fog legjobban profitálni a tavaszi napéjegyenlőség alkalmával!

Rák

Ha Rák az aszcendensed, te is biztos nagyon jól átérzed a körülötted élők érzelmi kisugárzását. Ösztönös és intuitív vagy, pontosak a belső megérzéseid. Kedves vagy és lágyszívű. De ne lepődj meg, ha szeretsz néha egyedül lenni, hiszen a Rákoknak sok én-idő kell, hogy mindig a csúcsformájukat hozzák.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napot érdemes önmaga fejlesztésére, képességei kibontakoztatására, vagy éppen, kreativitása megélésére fordítania, amennyire csak teheti, kedves Rák, annál is inkább, mert hosszútávon is hasznát veheti majd annak, ha most így cselekszik!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: