Vannak olyan emberek, akik nagyon kárörvendőek, sőt, abban élik ki örömüket, hogy látják, mások még nagyobb bajban vannak, mint ők. Irigyek, és rosszindulatúak, ez tölti ki az egész életüket. Úgy tűnik, hogy örülnek a sikerednek, és átérzik a boldogságodat, de mélyen legbelül nagyon irigyek, és csak negatív energiát sugároznak feléd.

Kos

Alapjában véve imádja, ha mindenről elsőként értesül, de soha nem tud senki sikerének örülni. Magában irigykedik, és az első adandó alkalommal leszidja, megtámadja, kipletykálja a sikeres embert a háta mögött. Nem szereti a versenyhejeteket, hiszen nem tudja elviselni, ha valaki jobb nála.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Kos jegy szülötte a mai napon, rendkívül kiegyensúlyozott és boldog lehet, ugyanis csupa jó hírbõl állhat ki a napja, így szinte semmi sem lesz képes letörni a jókedvét. Ennek tükrében, érdemes ma egy közös családi programot, vagy éppen egy romantikus vacsorát szervezni, melyek alkalmával, azokkal oszthatja meg boldogságát, akiket a legjobban szeret!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2022-02-10

Szűz

Tiszteletben tart másokat, de a koronát mindig ő szeretné megszerezni. Addig harcol, míg mindenkit legyőz maga körül. Látszik az arcán, amikor nem tud egy személyt befogadni a szívébe, és ez bizony elég gyakran előfordul.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Meglehet, hogy ma valakinek a környezetében vigasztalásra, baráti jó tanácsokra lehet szüksége, s való igaz, nincs is önnél megfelelõbb ember, ha ilyesmirõl van szó, hisz erõsége az empátia és a türelem, ugyanakkor, bármennyire is igyekezzen segíteni, kedves Szûz, semmiképpen se lovalja bele magát a problémák megoldásába annyira, hogy az kihasson életére. Ne tegye meg más helyett, amit neki kell(ene) megtennie!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: