Alapvető értékeink tesznek olyanná bennünket, akik-amik vagyunk.

Alapértékeink meghatározzák, milyen lépéseket teszünk az életben, milyen célokat tűzünk ki, hogyan szeretnénk az életünket élni és a többi. Értelemszerű, hogy ezek az értékek utalnak a személyiségünkre, amelyek pedig összekapcsolódnak a csillagjegyeinkkel, már ha hiszünk ebben. A következőkben megmutatjuk, melyik jegy milyen alapértékekkel rendelkezik. 

Hétfői Horoszkóp 2022-06-13

Kos – magabiztosság

Sokszor küzdenek az elhagyástól való félelemmel, ezért erősnek és függetlennek mutatják magukat, hogy ne legyenek másoknak kiszolgáltatva soha. Ez segít neki az önérvényesülésben, mert azt gondolják, hogy senki sem fog mindig mindent megtenni számukra. Ez egy pontig tényleg nagyon fontos, de hosszú távon azért érdemes puhulni és elfogadni, ha éppen van, aki szívesen segít nekünk, mert egyedül lenni is jó néha, de nem hosszú távon.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika – stabilitás

Mint földi jegy, abban hisz csak, amit megtapasztal. Biztonságban kell érezniük magukat ahhoz, hogy igazán élvezhessék a dolgokat, különben aggodalmaskodni fognak. A Bika megrögzött materialista. Szereti az otthonát és a benne lévő tárgyakat, mivel ezek mind a stabilitás tapintható bizonyítékául szolgálnak számukra.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek – kommunikáció

Imád beszélni és beszélgetni, de nagyon nem szereti, ha belé fojtják a szót. Számára nincs annál feltöltőbb, mint megismerkedni valakivel, és nagy eszmecseréket folytatni. Ez a kommunikációs megszállottság teheti őket jó tanárokká, írókká vagy előadóművészekké.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák – érzelmi biztonság

A Rákok számára az érzelmi biztonság a legfontosabb, nagyon ragaszkodnak a számukra fontos dolgokhoz, és ha ezek valamelyikét megpróbálják elvenni tőlük, komoly harcot képesek vívni értük.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Gyakran nem szerencsés keverni a barátságot a pénzügyekkel, ma mégis ez a helyzet állhat fenn, ugyanis valaki most anyagi segítségért fordulhat önhöz. Akár tud adni neki, akár nem, ne csak a pénzre koncentrálódjon támogatása, hanem a hosszútávú, stratégiai megoldások irányába is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csillagjegyek legrejtettebb gondolatai: az Oroszlán önmagával van elfoglalva, a Bika gondolatai a pénz körül forognak. Te miről álmodsz?

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: