Korona – Április 21 – Május 20

A korona gazdagságot, erőt, tiszteletet, szerelmet és bátorságot jelképez. Mivel nemesfémből, általában aranyból készül, ezért a korona szimbólum a cigány horoszkópban nagyon megbecsült. A szimbólum szülöttei nem félnek a harctól, szükségük van az anyagi biztonságra és ezért hajlandóak rengeteget dolgozni. Néha zavaróan sokat dolgoznak, de mindent megtesznek azért, hogy megteremtsék a jólétet, a luxust önmaguknak és a környezetüknek.

Gyertyatartó – Május 21 – Június 20

A gyertyatartó olyan szimbólum, ami vallásosságra, hitre, megértésre utalhat. A szimbólum szülöttei hisznek az igaz életben, amelyért harcolnak is. Kommunikatívak és intelligensek. A megértésüknek köszönhetően nagyon megbecsüli őket a családjuk és ők gyakran ki is kérik a véleményüket.

Ez az 5 csillagjegy a leghajlamosabb a hűtlenségre

Kerék – Június 21 – Július 21

A kerék a cigány horoszkópban a családcentrikusságok, az anyaságot, az evolúciót jelképezi. A kerék a kapcsolat és a kommunikáció jelképe is. A szimbólum szülöttei nagyon fejlett, összetett személyiséggel rendelkeznek. A hangulatuk ingadozó lehet, de mivel a kapcsolatuk, ad nekik erőt, ezért hamar helyreáll a lelki békéjük.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: