A nyári napforduló napján, július 21-én veszi kezdetét a csillagászati nyár, és ezen a napon élvezhetjük a leghosszabb ideig a napfényes órákat és ilyenkor a legrövidebb az éjszaka. A Föld és a Nap ilyenkor kerül egymáshoz a legközelebb, aminek jelentőssége asztrológiai szempontból sem elhanyagolható.

Mivel a különböző bolygóállások nagyban kihatnak az életeseményeinkre, személyiségünkre és arra, hogyan érezzük magunkat a bőrünkben, jól jöhet, ha tudod, mire számíthatsz a nyári napfordulón. Az, hogy a Nap és a Föld ritkán látott közelségbe kerülnek egymással, igazán izgalmas energiákat mozgósíthat mindannyiunk számára. Fedezd fel, hogyan hat rád ez az egyáltalán nem mindennapi csillagállás és használd ki a kínálkozó lehetőségeket!

Szédületes! Mindenki ezeket a csillagjegyű nőket irigyli, mert nekik minden sikerül

A KOS

Könnyen lehet, hogy a Kosokra valamilyen komolyabb családi nyomás nehezedik a nyár kezdetén. Egy rokon a megszokottnál is nagyobb figyelmet követelhet magának, de az is lehet, hogy egy váratlan otthoni bonyodalom teszi mozgalmasabbá a hétköznapokat. A legjobb, amit tehetsz, hogy nagyobb figyelmet fordítasz a hozzád közel állókra, és rájuk is gondolsz, mielőtt fejest ugranál nagyszabású terveid megvalósításába.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

A mai napon, bár meglehet, sokfelé kell majd egyszerre koncentrálnia, mégis igencsak jól fog esni a ténykedés, hiszen minden pillanatát élvezheti annak, amit csinál! A késõ délután, esetleg az este folyamán, érdemes lenne egy kis összejövetelt tartania, ahol alkalma nyílhat megosztani a barátaival, az elmúlt napok eseményeit.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A BIKA

A Bikák számára felejthetetlen élményeket hozhat az idei nyár, ha utazásra adják a fejüket. Nem kizárt, hogy nagyszabású családi esemény zökkent ki a hétköznapok egyhangúságából, kellemes találkozásokkal tarkítva. Készülj fel arra, hogy számtalan kedves emlék tör utat magának – semmiképp se állj az útjukba, inkább hagyd, hogy úrrá legyen rajtad a nosztalgia és éld át újra az egykori szívderítő örömöket!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Igyekezzen ma mindenképpen olyanokkal körülvenni magát, kedves Bika, akik könnyed, jó hangulatú, vicces emberek, ugyanis már épp itt az ideje egy kis vidámságnak életében. Vegyüljön el közöttük, ruccanjon ki velük valahová, vegye át mentalitásukat és érezze kicsit jól magát!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

AZ IKREK

Az Ikrek jegyűekben túltenghet a vágy egy kis kikapcsolódásra, hiszen az utóbbi időben leginkább azzal voltak elfoglalva, hogy kibontakoztassák a tehetségüket és megvalósítsák az álmaikat. (Szerencsére a legtöbbjük bőségesen le is szüretelheti majd a munka gyümölcsét!) Előtted az egész nyár, hogy egy kis időre elszökj a kötelezettségek elől – de csakis azután, hogy mindent elrendeztél. Hidd el, ha sikerül pontot tenned a félbehagyott dolgok végére, legalább olyan jól fogod érezni magad, mintha vakációznál!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Nagy eséllyel ismerhet meg ma új embereket, talán egy utazás, kirándulás, esetleg szakmai találkozó alkalmával. Ne csak az aktuális céljára, vagy éppen a munkára koncentráljon hát, hanem arra is, hogy jól érezze magát kicsit, hiszen ráférhet már önre a kikapcsolódás! kösse össze a kellemest a hasznossal!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A RÁK

Ha valakinek, akkor a Rák jegyűeknek boldog lesz az idei nyári napforduló! Tökéletes ez az időszak arra, hogy új terveket szövögess – és meg is valósítsd azokat. Ami még ennél is nagyobb örömmel tölthet el, az nem más, mint egy jól sikerült családi kiruccanás azokkal, akik igazán kedvesek a szívednek. Lazíts egy kicsit a gyeplőn, kapcsolódj ki és töltődj fel! Ennek az egyik legjobb módja, ha élvezed a természet közelségét és szélnek ereszted a nyomasztó gondolatokat!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Meglehet, hogy ma valaki a segítségét kéri, azonban, mielõtt önzetlenül kötélnek állna, mindenképpen mérlegelje, mekkora kiesést is fog ez pontosan jelenteni a saját idejébõl, energiájából. Csak akkor menjen bele a dologba, ha biztosan nem látja kárát önzetlenségének!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2022-12-31

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: