Mindenki az igaz szerelemre vágyik. Ezekkel a csillagjegyekkel jó eséllyel találsz rá valódi, mély érzéseken alapuló párkapcsolatra. Melyik három másik csillagjeggyel élheted meg a valódi szerelmet? A horoszkópból választ kaphatsz a kérdésre. Persze ha mostani párod nem tartozik közéjük, még nem jelenti azt, hogy azonnal szakítanotok kéne.

A Kos

Kos jegyűként a Nyilassal, az Oroszlánnal és az Ikrekkel mindenképpen érdemes randevúznod. Energikus és szenvedélyes típusodhoz ők illenek a legjobban, mellettük találhatsz rá a valódi boldogságra. Ők azok, aki hozzád hasonlóan gondolkodnak, éreznek és cselekszenek, az életritmusodat is fel tudják venni, ráadásul nagyon inspiráló csillagjegyek.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szükséges lehet egy kis nyugalom és béke ahhoz, hogy otthonában végre pihenhessen, kikapcsolódhasson egy kicsit. Igyekezzenek mindent megtenni, hogy e kettõ mielõbb meglegyen, kapcsoljon ki mindent, ami zavaró lehet, s merüljenek el egy jó könyvben, vagy filmben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-10-11

A Bika

Bika jegyűként tökéletes összhangra és szerelemre találsz a Bakkal, a Szűzzel és a Halakkal. Hozzád hasonlóan ők is kiszámíthatóak, szeretik a nyugalmat, a biztonságot, nem mellesleg nagyon érzékiek. Jól megtervezett napirend szerint élik az életüket, megbízható, hűséges társra vágynak, akárcsak te.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek

Ikrek jegyűként a Mérleggel, a Vízöntővel és a Kossal találhatsz az igaz szerelemre. Az energiád határtalan, nagyon kíváncsi és vidám típus vagy. Időnként hajlamos lehetsz a szétszórtságra, hiszen nagyon sok mindenre figyelsz egyszerre. Olyan társra vágysz, aki hozzád hasonlóan társaságkedvelő és energikus, és aki épp oly érdeklődő, mint te. Ebben a három csillagjegyben igaz barátra és szerelemre lelhetsz.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ha úgy érzi, ma minden a fejére kezd nõni, lépjen ki az ördögi körbõl, kedves Vízöntõ, s egyszerûen menjen haza relaxálni, pihenni egyet. Azzal, hogy csak megerõlteti magát, sem önmagának, sem másnak nem tesz jót, ha azonban a vergõdés helyett, bölcsen a kikapcsolódást választja, elõbb lehet újra termékeny, mint azt gondolná, s így sokkal, de sokkal messzebbre juthat, mintha végighajtotta volna a napot.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: