Ikrek

Az Ikrek a társaság mozgatórugója! Sokkal fontosabb számára a közösség, mint maga a munka, ő tartja össze a csapattagokat, mindenkivel jóban van és még azok között is közvetít, akik esetleg nem kedvelik egymást. Szórakoztató, nyitott és elfogadó, képes egy kemény nap végén is feldobni a környezetét. Ő érkezik először és ő megy haza utoljára, elsőként jelentkezik az extra feladatokra, és a túlórák alól sem húzza ki magát sosem.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Nem a mai lesz a legjobb napja, olyannyira, hogy legszívesebben el is felejtené. Szinte minden megtörténhet ma, ami egy balszerencsés naphoz szükséges. Ha teheti, inkább ne is mozduljon ki otthonról, de ha mégis el kell mennie valahová, vigyázzon nagyon testi épségére. Inkább legyen koszos a kabátja, mint törött a lába.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A Szüzek kritikus személyisége elsőre talán idegesítőnek tűnhet, de hosszútávon az egyik legjobb munkatárs válik belőlük. Analitikusak, precízek, mindig a legeslegjobbra törekednek, sosem adnának ki olyan munkát a kezük közül, amit nem ellenőriztek legalább kétszer, ez pedig a többieket is mindig a jobbra ösztönzi. Hűségesek, objektívek és őszinték, plusz mindig jól jön, ha valaki fejben tartja a határidőket a csapatban, igaz?

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ha az embert túl sok olyas valami nyomasztja, amit már régóta nem tud megoldani, akkor csak egyet tehet: nem is akarja megoldani a dolgokat, inkább elfogadja, s egyúttal már örökre el is engedi õket. Tépelõdés és logikázás helyett inkább ürítse ki gondolatait ma, kedves Szûz, s csaljon mosolyt önmaga és mások arcára, hisz túl rövid az élet a szomorkodáshoz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-09-01

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: