4. Mérleg

A Mérlegnek – bár időnként szinte émelyítően kedves és imádni való – van egy olyan tulajdonsága, amit rettentő nehéz tolerálni: ez pedig a döntésképtelensége. Nagyon frusztráló érzés, amikor a legkisebb dolgokban is kínkeservesen képes csak döntést hozni. Jobban kellene bíznia önmagában, mert így a döntésein sem kéne oly hosszasan morfondíroznia.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma hajlamos lehet kicsit begubózni, vagy éppen, hamar felkapni a vizet, s duzzogva elvonulni valahová, ahol úgy tûnhet, jobban érzi magát, ám ma egyik verzió sem szerencsés, kedves Mérleg! Nézzen szembe az aktuális problémákkal, még, ha ehhez most semmi kedve sincs, hisz valószínûleg, mér megint ön az egyetlen, aki képes lehet õket megoldani, ezért is számítanak annyian önre! Vállalja be az oroszlánrészt, s öregbítse hírnevét!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

5. Bak

Mindenki ismeri a „na, ugye én megmondtam” típusú embereket. A Bak bizony pontosan ilyen, amivel aztán rendszeresen kiborítja a környezetét. Ő mindig mindent jobban tud, és az ő ötletei mindig jobbak a többiekénél. Pedig ha figyelmesen meghallgatná a környezete érveit, rájönne, neki is van még bőven mit tanulnia.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma a hatalmába kerítheti a dolgok túlkomplikálása, vagy éppen, hogy mindennek a hátterébe valami turpisságot sejt, esetleg féltékenység gyötri, s ettõl igencsak frusztrálttá és hirtelen haragúvá válhat, ami nem igazán tehet jót emberi kapcsolatainak, annál is inkább, hogy most bármelyikrõl is legyen szó, nagy valószínûséggel, csak rémeket lát, kedves Bak!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp - Néha úgy érzi, hogy az lenne a legjobb, ha...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: