Rád milyen hatást gyakorol a nagy sorsbolygó?

Az asztrológia szerint felszabadulást, megértést és fejlődést hoz mindenki életébe az előreinduló Szaturnusz, ám azt, hogy pontosan mire számíthatsz a nagy sorsbolygótól a következő időszakban, a csillagjegyed alapján tudhatod meg az alábbi horoszkópból.

Kos: 

A baráti és a társas kapcsolataid terén hozhat változásokat a Szaturnusz előreindulása. Valószínű, hogy az elmúlt időszakban megváltál néhány régi barátodtól, ami nem is baj, hiszen ideje volt már annak, hogy felszámold azokat a kapcsolataidat, amelyek nem támogatnak, vagy csak nem olyanok, mint amilyen te vagy.
A régi barátságok megüresedett helyét újak foglalják el, aminek érdekében keresd azok a társaságát, akik hozzád hasonlóak és építs új közösséget. A Szaturnusz előreindulása arra motivál, hogy koncentrálj a céljaidra, az álmaidra és a bőséggel teli jövődre.
 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap energiával teli ébredhet, így nagy tettek végrehajtására lehet képes, amennyiben nem veszik el a részletekben, s csakis a nagy egészre koncentrál. Használja rendkívüli tervezõ és szervezõ képességét, kedves Kos, s alakítson mindent úgy hogy az a leghatékonyabban mûködjön. Ha mindent jól csinált, este eljöhet az ideje a pezsgõbontásnak!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika:

Az előreinduló Szaturnusz hatására felérsz a csúcsra, ha máshol nem is, akkor szakmai téren biztosan. A most következő időszakban úgy érezheted, hogy eluralkodott rajtad a munkamánia, ami mellett további lehetőségekre és új felelősségekre is számíthatsz.
A karrieredben sikeres periódus kezdődhet, de csak abban az esetben, ha hajlandó leszel megalapozni a változásnak. Most nem szabad hirtelen félbehagynod a munkádat, vagy feladni azt, amiért már olyan sokat dolgoztál. A kitartás rendkívül fontos lesz ebben az időszakban, ahogy a hírneved megőrzése is.
 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Bika, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek:

A Szaturnusz előreindulásának hatására tökéletesítheted és finomíthatod az ötleteidet, az álmaidat, a meggyőződésedet és az életed irányítását a most kezdődő időszakban. Most remek esélyed lesz arra, hogy gyarapítsd a tudásodat, sőt, ha ahhoz támad kedved, akkor akár felsőfokú végzettséget, új képesítést is szerezhetsz.
Ikrek jegyűként az utazás fontos szerepet játszik az életedben, de a Szaturnusz korlátozásokat jelez, tehát utazási nehézségekre számíthatsz. Ha íróként, szerzőként tevékenykedsz, akkor kiadói szerződést is kaphatsz mostanában.
 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Rendkívül sok tennivalóval kelhet szembe nézni ma, kedves Ikrek, ám környezete elámulhat, hogy ettõl ön, szinte megtáltosodik, semmint hogy megrogyna a terhek alatt, legalábbis látszólag. Ne hajtsa azért túl magát, bármennyire is bírja az iramot, csakis, ha sikerül kialkudnia mindezért egy jó árat is, mert ugyanannyiért, mint általában, kár többet beletenni a dologba...

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák:

A Szaturnusz előreindulásának hatására magabiztosabbá válsz, tisztában leszel önmagaddal és azzal, hogy hol a helyed a világban. Ez a belső erő nagy segítség lesz abban, hogy meghúzd a határokat a különféle kapcsolataidban. Ennek eredményeként lehet, hogy meg kell válnod néhány embertől, aki mostanában nem tartotta tiszteletben a határaidat.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma döntést kelhet hoznia egy becsületbeli ügyben, melynek igen kényes aspektusai lehetnek. Csakis akkor vállalja el a döntõbíró szerepét, ha teljes szívvel ki tud állni valamelyik oldal mellett, különben felesleges kockáztatni a jó kapcsolatot bárkivel is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mit kell megbocsátanod magadnak az újévben? A csillagjegyed elárulja

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: