Tökéletes emberek nincsenek. Mindannyian követünk el hibákat, mondunk olyat, amit megbánunk, és van, hogy nehezen lépünk tovább ezekből. Újra és újra visszajátsszuk őket a fejünkben, bűntudatunk van, és megrekedünk a múltban. De ahogy közeledik az év vége, muszáj, hogy ezeket 2019-ben hagyd, és 2020-ban egészen más dolgokra koncentrálj. A csillagjegyed pedig elárulja, mi az, amiért most már ideje megbocsátanod magadnak!

Kos

Ne haragudj magadra azért, hogy az elmúlt időszakban lelassultál. Hiszen te mindig csinálsz valamit! Mindig benne van egy új projektben, egy új munkában, a szabadidődben pedig pihenni sem volt időd. Ezért mostanában szétszórtabb voltál, és többször is azon kaptad magad, hogy úgymond „lustálkodsz". Bocsásd meg magadnak, ha emiatt volt, amit nem tudtál valamit megcsinálni, legyen az munkahelyi feladat, vagy akár a karácsonyi nagytakarítás. Neked is kijár a szünet és a feltöltődés!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai napon, komoly feladatok várhatnak önre, melyek elvégzése nem lesz egyszerû, viszont annál fontosabb szakmai elõrelépéséhez. Ha szükséges, kérjen segítséget! Inkább egy közösen elért siker, mint egy magányosan megélt kudarc. Legyen bölcs, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Idén volt egy olyan személy az életedben, akit cserben hagytál. Akinek talán csalódást okoztál, mert nem számíthatott rád egy bizonyos dologban. Ez nem jelenti azt, hogy te nem vagy megbízható, sem pedig jó barát! Egyszerűen csak nem segíthetsz mindenkinek, és néha muszáj, hogy egy kicsit önző legyél – a saját érdekedben. Még ha ez a személy azóta is neheztel rád, te biztosan bocsánatot kértél. Ha ő nem képes megbocsátani, akkor neked kell. Ne legyél mérges magadra, amiért nem voltál ott mellette. Mindenki követ el hibákat, és ha megbántad a dolgot, ám ez neki nem elég, kár tovább marcangolnod a lelkedet.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai napon választás elé kerülhet, kedves Bika, ám úgy érezheti, még nem áll teljesen készen arra, hogy olyan döntést hozzon az ügyben, amiért késõbb is bátran meri vállalni a felelõsséget. Próbáljon meg kieszközölni még egy kis haladékot, ha szükséges!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Vízöntő úgy érzi, megcsalja a párja vagy már nem szereti őt.

Ikrek

Bocsásd meg magadnak azokat a döntéseket, amiket nem jól hoztál meg – idén ugyanis volt ebből néhány. Hiszen nem sejthetsz mindent előre! Nem tudhatod, hogy amikor két dolog közül kell választanod, hosszú távon melyik bizonyul jónak. Életünk során folyamatosan fejlődünk, és tanulunk az elkövetett hibákból, hogy azok később tapasztalattá váljanak át. Mindenki hoz rossz döntéseket, te pedig dönthetsz úgy, hogy másodszor már jobban figyelsz. A lényeg, hogy ezt megbocsásd magadnak.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Rendkívül jó kozmikus energiák járhatják át ma az életét, melyeknek köszönhetõen, mondhatni, minden arannyá válik majd, amihez csak hozzáér! Mindebbõl fakadóan, a mai nap kifejezetten kedvez a pénzügyi döntéseknek, vagy éppen, a szakmai elõmenetelnek, sõt, talán mind a kettõben komoly elõrelépést tehet, ha elég szemfüles.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: