Mérleg

Az elmúlt évben volt pár olyan ember az életedben, akikre túl sok energiát és időt fordítottál, lényegében a semmiért. A nem megfelelő emberekhez próbáltál közel kerülni, és most úgy érzed, csak elvesztegetted az értékes idődet. Sajnos nagy igazság, hogy nem mindenki fog úgy bánni veled, ahogy te azt szeretnéd, és nem mindig kapod meg azt a szeretetet, amit megérdemelnél. De ez nem gyengeség. Bocsáss meg magadnak azért, hogy nem vetted ezt időben észre, és engedd el ezeket az embereket. Sokkal értékesebb személyek várnak rád, ha csinálsz nekik helyet a szívedben.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ma egy kissé nehezen érthet szót másokkal környezetében, kedves Mérleg. No ez nem azért van, mert ma mindenki idegen nyelven beszélne önnel, csak egyszerûen kevesebb türelme van az emberekhez és munkájában is meglehetõsen leterhelt. Próbáljon meg türelmesebb lenni az önt körülvevõkkel, vagy ha ez nem megy, mondja el nekik, hogy ma ingerült, ezért legyenek kicsit egyértelmûbbek ma.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Nem vagy mindentudó bölcs, így megesik, hogy olyat kérdeznek tőled, amire nem tudsz válaszolni. Hozzá vagy szokva ahhoz, hogy az emberek felnéznek rád, tőled várják a megoldást, és egyúttal a segítséget, de összességében te is csak ember vagy. Ne legyél mérges magadra azért, mert nem tudod a világ összes kérdésére a megfelelő választ; inkább fogadd ezt el, és légy őszinte. Ha valami kifog rajtad, ne félj te is segítséget kérni másoktól, és semmiképp se haragudj magadra emiatt! Ettől még nem vagy kevesebb, mint mások.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Skorpió, ma megismerkedhet valakivel, aki igen ösztönzõen hat önre. Tanácsaival és jó meglátásaival arra sarkallhatja, hogy fektessen energiákat céljaiba és soha ne adja fel azok elérését, még akkor se, ha olykor bizony nagyon nehéznek tûnik a hozzájuk vezetõ út.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Legyél elnézőbb magaddal azért, mert bár szeretnél közeli kapcsolatban maradni a barátaiddal és a szeretteiddel, idén nem volt időd mindenkire. Tiniként több lehetőséged volt találkozni a barátokkal, beszélgetni a családoddal, de felnőttként, amikor elköltözöl és sokat dolgozol, ez jelentősen lecsökken. Mondd el nekik, hogy szereted őket, és igyekszel, de most életednek egy ilyen időszakában jársz. Ha fontos vagy nekik, hidd el, megértik ezt. A bűntudatod is csökkenni fog, és így képes leszel végre megbocsátani magadnak azért, hogy most a munkára fordítod a legnagyobb figyelmed.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ön gyakran segít az embereknek, ha úgy látja, szükségük van egy kis támogatásra. Ez igazán szép gesztus, kedves Nyilas, azonban ha nem vigyáz, sokan kihasználhatják segítõ szándékát és energiáját bizony rájuk és nem saját életére fogja elpazarolni. Legyen ma szemfüles és csak azoknak segítsen, akiktõl néha-néha viszonzásra is talál.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: