Rák

A rákok végtelenül türelmes, ragaszkodó és családcentrikus emberek, ezért nagy mázlid van, ha komoly kapcsolatot ápolsz egy rák férfival. Persze, ezekkel a tulajdonságokkal együtt jár az is, hogy a rákok a legtöbb esetben törődőekérzelmesekodaadóak, amit bizonyos esetekben már túlzásnak éreznek a nők. Ha téged egyáltalán nem zavar, hogy egy férfi ragaszkodó és lelkizős, akkor egy rákkal nem foghatsz mellé!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, nagy eséllyel ismerkedhet meg egy olyas valakivel, kedves Rák, akivel nem csak érdeklõdésük mutatkozik közösnek, hanem hamar sikerül is egy hullámhosszra kerülniük az élet szinte minden fontos területén. Ugorjon fejest bátran ebbe az újdonsült kapcsolatba, s ne bízza a sorsra az újbóli találkozás lehetõségét. Ki tudja, még mi sülhet ki ebbõl!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mivel pontosan annyira szentimentálisak, mint a nők többsége, alapvetően a stabil érzelmekre építik a kapcsolataikat. Ez ugyancsak pluszpont, hiszen egy rák esetében garantáltan nem kell tartanod attól, hogy probléma esetén kihátrál a kapcsolatból. Nyilvánvalóan ehhez szükség van arra, hogy rendben legyenek köztetek a dolgok, hiszen ők nagyon érzelmi lények – mindig a szívükre hallgatnak.

Ez töri össze a szívedet a horoszkópod szerint

Mérleg

Nem igazán találunk egy mérlegnél türelmesebb és úgy általában kedvesebb jegyet. Szinte mániája az egyensúlyra való törekvés, ezért aztán óhatatlan, hogy a párkapcsolatában is mindig a harmóniát keresse. Bármit hajlandó megtenni azért, hogy összhangban legyen önmagával és a társával, ebbe pedig nem igazán fér bele sem a konfliktus, sem a veszekedés.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Meglehetősen romantikus tud lenni, bár az nem feltétlenül igaz, hogy ez a hozzáállás teljes mértékben átszövi a mindennapjait. Ami viszont biztos, hogy óvja és védi a párkapcsolatát, a társát, számára sokkal fontosabb a család egysége és az otthoni összhang, mint bármi más. Emiatt a mérlegekre is igaz, hogy kitartásuk sokszor a párkapcsolatukra koncentrálódik, mert úgy vélik, ha a család boldog, akkor minden rendben van.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: