Rák-Vízöntő

A Vízöntők eléggé ridegek, nem nagyon engednek igazán közel magukhoz senkit. A Rákok pedig nagyon érzelmesek, és fontos számukra, hogy ezt ki is mutassák. Állandóan próbálják meggyőzni a Vízöntő párjukat, hogy mutassa ki jobban az érzéseit, de ez mindig vitákat szül kettőjük között. A Rákok nem tudják elviselni ezt az érzelemmentes, visszafogott kapcsolatot, a Vízöntők pedig nem engednek az irányításnak.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-11)

Ma igencsak hajlamos lehet a lazaságra, kedves Vízöntõ, legyen szó bármirõl is, s ez kalamajkát okozhat életében, bármennyire is csábító tehát, hogy kicsit lazítson a nadrágszíjon, ma inkább ne tegye. Legyen magával és másokkal szemben is szigorú, s dolgozzon, dolgoztasson keményen! Most a hajtásnak van itt az ideje.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak-Oroszlán

Az Oroszlánok túlságosan nagyra tartják önmagukat, mindig ők akarnak a középpontban lenni, a Halak pedig nagyon sok szeretet, és törődést igényelnek. Mindketten azt szeretnék, ha ők lehetnének a törődés középpontjában. Egy idő után el fognak távolodni egymástól, mert rájönnek, hogy nem ugyanaz az életcéljuk.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-11)

Fontos, hogy ma minél elõbb meg tudja majd válaszolni az önmagában felmerülõ kérdéseket, ugyanis, csak így lehet kifelé határozott, ami nem más, mint a siker kulcsa! Néha az segít, ha az ember hangosan kimondja a dolgokat, néha pedig éppen ellenkezõleg, ha egy picit félrevonul, s elmélyül a gondolataiban. Bármelyik módszer is lenne az ön esetében eredményes, alkalmazza, kedves Halak!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz-Mérleg

Tudjuk, hogy a Szüzek nagyon kritikusak a körülöttük levőkkel, de ez viszont egyáltalán nem esik jól az önérzetes Mérleg párjuknak, aki állandóan megsértve érzi magát. A Szüzek mindig a saját igazuknak akarnak hangot adni, a Mérlegek viszont egy ilyen énközpontú kapcsolatban elnyomva érzik magukat.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-11)

Igyekezzen ma minél több forrásból, minél gyakrabban informálódni, kedves Mérleg, ugyanis nagy kára származhat most abból, ha nem értesül valamirõl idõben. Ha mégis lemaradna valamirõl, ne próbálja meg szépíteni a dolgot, s vállalja be, hogy bizony elkerülte a figyelmét egy fontos dolog. A legrövidebb út az egyenes!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: