Menni vagy maradni? A párkapcsolatok, házasságok egy része aligha nevezhető annak, legfeljebb „egymás mellett élésnek”, vagy még inkább „túlélésnek”. Előfordul, hogy túl gyorsan mondtátok ki a boldogító igent, talán a gyermek érkezett előbb a vártnál, s talán későn ébredtek rá, a szerelem végérvényesen elmúlt.

Téged vajon mi tart a párkapcsolatban? A horoszkóp szerint ezek azok az árulkodó jelek, amikor érdemes lépni. Csillagjegyednél és társad csillagjegyénél elolvashatod a választ.

Ezekbe a csillagjegyekbe könnyű beleszeretni

Kos

Kos jegyűként nyugtalan vagy, azon veszed észre magad, hogy fürkészed a környezetedet, hátha valahol jobb lehetőség kínálkozik számodra. Alapvetően eleged van mindabból, ami körbevesz, s ez arra késztet, hogy kifelé kacsingass a párkapcsolatból. Persze még felméred a helyzetet, mielőtt drasztikus lépésre szánnád magad.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Ma kifejezetten inspirálja, ha nehézségekkel találja magát szembe a munka, vagy éppen az otthoni teendõk során, ami nem is csoda, hiszen ilyenkor kreatív lehet, s miután elhárította az akadályokat, méltán lehet büszke magára, s zsebelheti be mások elismerését is, ennél pedig nincs motiválóbb az ember számára. Mutassa meg ma is, mit tud, kedves Kos és dobjon rá még egy lapáttal hírnevére!

Bika

A társad folyton féltékeny, bármit is csinálsz? Talán zokon veszi a munkahelyi sikereidet, s ahelyett, hogy veled együtt ünnepelne, sértődötten elvonul. A társadnak támogatnia kellene téged, legyen szó bármiről. Azzal nincs baj, ha időnként féltékeny rád, vagy épp közömbösen viselkedik, ám Bika jegyűként nem fogadod el, ha azért büntet, mert valamit jól csináltál.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Meglehet, hogy ma valaki nagyon félreérti, amit mondani akar, esetleg bírálja azért, amit csinál, pedig valószínûleg nincs igaza, s, ha igazságtalanok az emberrel szemben, az bizony nagyon rossz érzés tud lenni. Mindennek ellenére, ne szomorkodjon, kedves Bika, s ne veszítse el türelmét sem, hamarosan úgyis ki fog derülni, hogy ön bizony végig ártatlan volt, s csak egy buta félreértés az egész!

Ikrek

Ikrek jegyűként szüntelenül viaskodsz. Lassan eléred azt a pontot, amikor minden idegesít, állandóan dühös vagy, veszekszel. Ez pedig egyúttal azt is jelenti, már egyáltalán nem érdekel, miként érez a párod, eszed ágában sincs helyreállítani a kapcsolatot, a békét. Ez az örökös szurkálódás végérvényesen kikezdi a párkapcsolatodat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Ma kifejezetten sokat gyarapodhat tudása, ha kihasználva jó megfigyelõképességét, elles egy-két szakmai trükköt, módszert a környezetébõl. Annál is inkább törekedjen erre, kedves Ikrek, ugyanis most annyira belejöhet ezt követõen a dolgokba, hogy aztán maga lehet majd az élõ példa arra, amikor a tanítvány felülmúlja mesterét!

Rák

A párod szerint túlságosan érzékeny vagy. Tény és való, Rák jegyűként valóban jóval érzelmesebb vagy másoknál, ám ha a párod nem tolerálja ezt a tulajdonságodat, sajnos később sem fogja értékelni. Ha nem szán rád elég időd, nem hallgat meg, nem tudsz vele őszintén beszélgetni, te is pontosan tudod, hogy csak fölöslegesen pazarlod rá az időt.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Igencsak sokrétû tevékenységei lehetnek ma, s ez, érthetõen, meglehetõsen igénybe veheti önt, ugyanakkor, most éppen ez által, sokat fejlõdhet néhány olyan területen is, amelyekhez alapvetõen nem, vagy csak érintõlegesen volt eddig köze. Egy kisebb anyagi kiadása átmenetileg kellemetlenül érintheti, de rá se rántson, kedves Rák!

Vasárnapi Horoszkóp - Engedje szabadon a szenvedélyét és ne hagyja, hogy...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: