Persze nagyon sok mindenen múlhat, ki milyen partnert választ magának, de lássuk, mit tanácsolnak az asztrológusok, ha párválasztásra kerül a sor!

Skorpió – odaadás, érzelmesség, hűség

Ha Skorpió férfi udvarol neked, biztos lehetsz abban, hogyha egyszer kiszemelt magának, mindenáron megpróbál megszerezni – nem erőszakosan, inkább törődéssel és figyelmességgel. Nagyon kitartó és romantikus, bár kissé bonyolult típus, de mindenért kárpótol, ha eljuttok a kapcsolatotok magasabb szintjére. Előfordul. hogy kíméletlenül őszinte – de ez ég mindig jobb, mintha lódítana, nem igaz?

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Skorpió, ma megismerkedhet valakivel, aki igen ösztönzõen hat önre. Tanácsaival és jó meglátásaival arra sarkallhatja, hogy fektessen energiákat céljaiba és soha ne adja fel azok elérését, még akkor se, ha olykor bizony nagyon nehéznek tûnik a hozzájuk vezetõ út.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2021-09-09

Szűz – mértékletesség, empátia, humor

Egy Szűz férfi mindig azon van, hogy boldognak lásson Téged. Nem a legromantikusabb csillagjegy, az viszont biztos, hogy megbízható és figyelmes, a vele való kapcsolatodra bátran alapozhatsz, ha a jövőtökről van szó. Szereti aktívan tölteni idejét választottjával, nem áll messze tőle a közös sport és a túrázás sem. Ha még a kissé csípős humorotok és világnézetetek is passzol, biztosan izgalmas és mozgalmas együtt töltött időre számíthatsz vele, unatkozni egy percig sem fogsz!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ha eddig leterheltnek érezte magát, kedves Szûz, úgy ez most meg fog változni. Végre a végére érhet egy nagyobb projektnek, ami nagyon elfárasztotta, de most fellélegezhet. Ez motiválja majd a következõ feladatok és tervek felé. A következõ idõszakban sok minden fog változni az életében, tehát készüljön fel, hogy nem fog unatkozni egy pillanatig sem.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: