Nyilas

Szereti ő hordani a nadrágot a kapcsolatban, ha pedig nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy eltervezte, három másodperc alatt dühbe gurul és nem is egyszerű lenyugtatni. Nem túl szerencsés, hogy hirtelen természete mellé a Nyilasok még igen féltékeny típusok is. Egy teljesen ártalmatlan, de kétértelmű elszólás, egy vidám közös fotó, vagy a közösségi médián még mindig követett exbarátnő is elég hozzá, hogy teljesen kiakadjanak. Aki végül úgy dönt, hogy képes kitartani mellette azonban a világ legszerencsésebb emberének mondhatja magát, párja mellett ugyanis soha nem fog unatkozni.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma kissé elnyûtt, vagy épp kedvetlen lehet, kedves Nyilas, még akkor is, ha alapjában véve erre nincs is semmi oka. Ne erõltesse a dolgokat, ha nem mennek, inkább hagyjon most mindent, ami nem esik jól, ha teheti, s inkább pihenjen, relaxáljon egy kicsit, különben a mai nap rendkívül kimerítheti!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Nem elég, hogy igen tüzes temperamentummal rendelkeznek, ha párválasztásról van szó, akkor nagyon válogatósnak is bizonyulhatnak. Képtelenek elviselni, ha partnerüktől nem kapják meg az általuk elvárt tiszteletet és valódi házisárkánnyá változnak. Ilyenkor bármit képesek megtenni azért, hogy sérelmükért visszavágjanak az illetőnek, támadásuk pedig a jegy nevét kölcsönző állatéhoz hasonlóan a semmiből érkezhetnek és igen fájdalmasak. A Skorpiók ugyanakkor tisztelik azt a hétköznapi elvet, hogy úgy bánok veled, ahogy elvárnám, ahogy mások bánjanak velem, így ok nélkül soha nem támadnak be senkit.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma kifejezetten vágyhat az intellektualitásra, így szívesen töltheti az idejét például nyelvtanulással, vagy egyéb tevékenységgel, esetleg zenehallgatással, de minden bizonnyal mûvészi vénájának kinyilatkoztatásai is igencsak szórakoztathatják. Ha van lehetõsége kiélni kreativitását, semmiképp se fogja vissza magát, kedves Skorpió, mert abból most nagy dolgok születhetnek!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-02-12

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: