Oroszlán

 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Elõfordulhat, hogy ma csalódnia kell valakiben, aki közel áll önhöz, talán egy jóbarátban, s ez meglehetõsen rosszul érintheti, megviselheti. Kétségtelen, hogy néha nem is árt egy kis lelkizés, de igyekezzen mégis hamar kijönni most a mélypontról, ugyanis valahol nagy szükség lehet most önre, ahol fontos, hogy száz százalékban ott tudjon lenni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Néha úgy érzi, hogy az lenne a legjobb, ha mindent hátra hagyva elmenekülne. Néha az élet elviselhetetlennek tűnik és az ember nem látja a kiutat a gondok közepette. De ne feledje, hogy minden megoldható békés úton, csak arra van szüksége, hogy kicsit kikapcsolódjon és feltöltődjön. Pihenjen egy jót és terelje el valamivel a gondolatait.
Nem csoda, hogy képtelen most odafigyelni az körül zajló eseményekre, hiszen szerelmes. Ennek ellenére jobban jár, ha nyitott szemmel járja a világot, mielőtt még mások a háta mögött gúnyt kezdenek el űzni önből.
Lehet, hogy valami nem stimmel ön és a munkatársai között. Próbálja meg kideríteni, hogy mi a probléma valódi oka, és beszélje meg velük a dolgot.
Ahelyett, hogy a saját érzésein rágódik és az előző este történéseit elemezgeti inkább menjen el sportolni valamit és ha már ott van a teremben, akkor adja bele minden energiáját.

Napi horoszkóp január 29. szerda – Kosok, Rákok, Bikák, Halak, Szüzek, Nyilasok, Vízöntők jól...

 

Szűz

 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma kissé nehezen juthat szóhoz mások mellett, talán eleinte nem akarják kikérni, vagy éppen meghallani a véleményét, s ez kicsit rosszul eshet, azonban, ne adja át magát sokáig a búslakodásnak, kedves Szûz, ugyanis hamarosan, minden tekintet önre szegezõdhet, mert adódhat valami, amivel csakis ön képes boldogulni, s akkor újra az ön kezében lehet majd a gyeplõ!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Minden közelgő esemény jegyezzen fel a határidőnaplójába, vagy a számítógépébe, hogy még véletlenül se feledkezhessen meg valamilyen fontos dologról. Most, hogy eléggé időszűkében van, higgye el, ez a legpraktikusabb dolog, amit csak tehet.
Vegye a saját kezébe a karrierjét. A szerencse nem fog magától az ölébe hullani, de sokat tehet azért, hogy kedvező fordulat következzen be az életében.
Vesse be mindent szakácstudását, hogy felejthetetlen legyen ez a vacsora. Legyen ez egy fantasztikus esemény mindkettejük számára.
Ha nem tetszik önnek, amit a tükörben lát, tegyen ellene!

 

Keddi Horoszkóp 2023-04-18

Mérleg

 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Akármennyire is szeretne ragaszkodni a múlthoz, kedves Mérleg, könnyen lehet, hogy a mai nap a lezárásról, az elengedésrõl szól majd. Fontos megérteni, hogy néha az embernek le kell tudnia zárni a múltat, hogy lehessen jövõje. Legyen bölcs, tekintse elõre, s hagyjon a háta mögött mindent, ami elmúlt...

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A csillagok állásának köszönhetően nagyszerű tetteket vihet véghez, ezért most ne fogja vissza magát. Azok a gesztusok, amelyeket általában elutasítás és értetlenség kísér mások részéről most célravezetők lehetnek. Használja a képzelőerejét és lepje meg a környezetében élő, ön számára fontos embereket.
Rá fog jönni, hogy már elkésett a projekt befejezésével. Szerencsére nem lesz belőle nagyobb baj és így legalább legközelebb jobban beosztja majd az idejét.
A friss levegőtől garantáltan jobban érzi majd magát, főleg, ha lefekvés előtt sétál egy nagyot a szabadban. Észre fogja venni, hogy sokkal jobban kipiheni majd magát.
Tele van energiával és remek az erőnléte, ha idáig úgy érezte, hogy nincs ereje teljében, ez most változni fog.

 

Skorpió

 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma nagy szüksége lehet a segítségére, támogatására valakinek, aki igazán közel áll önhöz. Halgassa meg elképzeléseit, s idomuljon hozzájuk, kedves Skorpió, hogy minél nagyobb segítségére lehessen a rászorulónak. Este alkalmasint még lepje is meg egy kis kiruccanással, megvendégeléssel az illetõt, hogy ez valóban az õ napja legyen!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Legyen önmaga, és ne hagyja, hogy a környezetében lévők túlzottan befolyásolják önt a döntéseiben. "Másnak" lenni, időnként egyáltalán nem rossz dolog, hiszen így sokkal jobban magára tudja vonni szükség esetén a környezetében lévők figyelmét és könnyebben meg tudja törni a jeget is új kapcsolatok kialakításánál.
A csillagok állás kedvező önnek, ami remek alkalmat teremt az új kapcsolatok kialakítására. Egy igaz barát tehet szert, de az is megtörténhet, hogy megleli a lelki társát.
Ez egy olyan időszak lehet, amikor úgy érzi, hogy soha nem lesz vége a munkának. Ne stresszelje feleslegesen magát, mert az rendkívül rossz hatással lelhet az egészségére..
Ha azon hezitált idáig, hogy táncleckéket vegyen, akkor ne legyen rest, jelentkezzen most egy kurzusra. Az se számít, ha nincs partnere, mert hamarosan találkozni fog valakivel.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: