Nyilas

 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-12)

A mai nap, legyen nagyon körültekintõ, kedves Nyilas, foglalatoskodjon bármivel is, nem csak azért, hogy kiküszöbölje a pontatlanságot, hanem azért is, nehogy egy kisebb, de annál kellemetlenebb baleset érje. Este, miután végzett, onnantól kezdve koncentráljon száz százalékosan a pihenésre, ami mát igencsak ráférhet önre!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ne próbáljon meg elmenekülni a gondok elől. Vegye fel a harcot, és oldja meg a problémákat tárgyalásos alapon. Az ésszerű érvelését mindenki el fogja majd fogadni, azonban fontos, hogy mindkét oldal érdekeit is figyelembe vegye, mert csakis úgy működhet a dolog.
Ha esti kikapcsolódásra hívják, akkor ne sajnálja az időt és vegyen részt raja, legyen szó akár egy randevúról, vagy egy a barátai társaságában eltöltött estéről. Biztos lehet benne, hogy örömét leli majd benne.
Tele van izgalmas, érdekes öltekkel. Ne féljen megvalósítani őket!
Foglalkozzon magával többet, de azért másokra is gondoljon.

Hétvégi horoszkóp, 2021. október 9-10.: Szuper híreket kap, és ettől máris jól indul a hétvégéje!

 

Bak

 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-12)

Igyekezzen megõrizni ma a hidegvérét, történjék bármennyi apró, idegesítõ dolog is ön körül, kedves Bak, amennyiben ugyanis teret enged érzéseinek, úgy igencsak megbánthat valakit, akit késõbb, annál nehezebb lesz majd kiengesztelnie, így inkább, bölcsen, elõzze meg ezt a kellemetlenséget és tortúrát.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Önnel is megtörténik, hogy időről-időre forradalmian új ötletekkel áll elő, azonban nem jut el a megvalósításukig? Ez mostantól meg fog változni, mivel a csillagok állása a lehető legjobb az ön számára, így nyugodtan belevághat bármilyen ötlete életre keltésébe.
Tartson egy kis szünetet és szánjon némi időt saját magára is, így rendezheti a gondolatait és eldöntheti, hogy mi az amit igazán el szeretne érni.
A friss levegő jót fog tenni önnek. Még ha nem is rajong a sportolásért, akkor is menjen el sétálni kicsit.
Ne menjen be a munkahelyére betegen. Időnként mindenkinek megvan a jó ok arra, hogy otthon maradhasson.

 

Hétfői Horoszkóp 2021-01-04

Vízöntő

 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-12)

A mai napon, különösen vigyázzon éles nyelvével, kedves Vízöntõ, ugyanis minden szava igen erõteljes hatást válthat ki másokból. Amennyiben meg akarja õrizni a környezetében a békét és a nyugalmat, úgy a legteljesebb mértékben tegye félre a másokkal kapcsolatos problémáit, kritikus szemléletét, s hagyja inkább máskorra azok megfogalmazását, kifejtését.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Meglehet, hogy mostanság úgy érzi nem értékelik kellőképpen, és a támogató szavak, segítség is hiányzik az életéből. Irányítsa a figyelmét önmagára, legyen tisztában az értékeivel, azzal, hogy igenis erős és meg fogja látni, hogy az élet igazolja majd önt.
Látogassa meg a családtagjait. Pótolja be, amit korábban elmulasztott, beszélgessen minél többet velük, és töltsön el egy szép napot a társaságukban.
Ne essen pánikba, ha túl sok munkát kap egyszerre, minden szépen nyugodtan meg tud majd oldani.
Az ön ying-je és yang-ja tökéletes egyensúlyban van, ennek köszönhetően intenzív pozitív energiát sugároz ki magából.

 

Halak

 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-12)

Ma kissé érzékenyebb, ingerlékenyebb lehet a szokásosnál, kedves Halak, így mindenképpen próbálja meg kerülni a feszült, konfrontáló helyzeteket. Bármi is történjék, vonuljon inkább félre, tegye a dolgát, s, ha muszáj, akkor is csak rendkívül szûkszavúan nyilatkozzon, hogy elkerülhessen minden problémás szituációt!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A csillagok állásának köszönhetően nagyszerű tetteket vihet véghez, ezért most ne fogja vissza magát. Azok a gesztusok, amelyeket általában elutasítás és értetlenség kísér mások részéről most célravezetők lehetnek. Használja a képzelőerejét és lepje meg a környezetében élő, ön számára fontos embereket.
Csak túl későn fog tudatosodni önben, hogy más döntést kellett volna hoznia. Sajnos már nem tudja helyrehozni a hibáját, de annyit azért megtehet, hogy tanul belőle, így a jövőben nem fogja újra elkövetni.
Ha a kollégái bosszantják, akkor ne hagyja ezt szó nélkül és vágjon vissza nekik. Ne hunyászkodjon meg előttük, máskülönben később lekezelően bánnak majd önnel.
Próbálja kis a squash-t, vagy más hasonló jellegű sportot. Észre fogja venne, hogy teljesen feltölti az energiáit.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: