Nyilas heti horoszkóp

Vegyél egy nagy levegőt, és ne akadj most fent olyasmin, amivel nyilvánvaló, hogy csak téged akarnak bosszantani. Ne feledd, kutyaugatás nem hallik az égig, nem kell minden rosszindulatú emberrel foglalkoznod.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Ma mindenképpen igyekezzen kerülni a konfliktushelyzeteket, kedves Nyilas, különösen, ha azok családi, vagy szûkebb baráti körben mutatkoznak, különben könnyen belekerülhet egy olyan szituációba, melybõl végül önt hozzák ki majd hibásnak, s bármennyire is alaptalan ez a felvetés, mégis nagyon kellemetlen pillanatokat, de akár egy hosszabban tartó mosolyszünetet is okozhat. Ne kockáztasson!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Ezen a héten szinte perzselnek a szenvedélyek, mindenki izgatott és várakozással teli. Sok kellemes meglepetésben lehet részed a szerelmi életedben.

Karrier: Keményen dolgoztál akkor is, amikor mindenki más úgy gondolta, nem érdemes. Ezzel pedig olyan bizalmat érdemeltél ki, aminek a héten nagy hasznát veszed.

Bak heti horoszkóp

Egyszerre figyelsz több dologra is, és így elaprózódhat a figyelmed, elterelődnek a gondolataid, és talán nem veszel észre néhány fontos részletet. Pedig lehet, hogy a jövő héten már késő lesz ezekre gondolni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Bármennyi dolga is legyen, kedves Bak, ma különösen ügyeljen arra, hogy kellõ mennyiségû idõt töltsön szeretteivel, akik most nagyon is igényelhetik társaságát, meglátásait, szeretetét! Sok dolog van, ami fontos az életben, de ennél semmi nem lehet fontosabb!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Úgy tűnik, hiába kapsz sokszoros megerősítést, még mindig bizonytalan vagy. Lehet, hogy itt az ideje, hogy magad kezdj valamit az önbizalmaddal.

Karrier: Mindenki tudja, hogy keményen dolgozol, és ha van egy rossz heted, arra biztosan megvan az okod. Ne ostorozd magad, inkább igyekezz visszanyerni a régi formád.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-02-12

Vízöntő heti horoszkóp

Egyre jobban sürget valami vagy valaki, de te még nem állsz készen arra, hogy meghozd a döntésedet. Idővel pedig lépned kell, különben kellemetlen helyzetben találhatod magadat.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben ma egy nagyobb projekt megvalósításával nézne szembe, kedves Vízöntõ, úgy semmiképpen se bízzon kulcsfeladatokat másra, csakis saját magára számítson azok véghez vitelében, különben késõbb kiderülhet, hogy a hozzá nem értés miatt, rosszul csináltak mindent, több kárt okozva ezzel, mint hasznot, s kezdheti elõröl az egészet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Úgy érzed, kezdesz kifogyni az ötletekből, nem tudod, mit is kellene tenned, hogy jól alakuljanak a dolgok szerelmi téren. Lehet, hogy a megoldás egészen egyszerű, csak te bonyolítod túl a dolgokat.

Karrier: Ha valami iránt igazán szenvedélyes vagy, akkor az idővel be is váltja a hozzá fűzött elvárásokat. Ne hagyd, hogy az átmeneti kudarcok elkeserítsenek.

Halak heti horoszkóp

Nem szeretsz nyomás alatt lenni, és ha valaki siettet, lehet, hogy a teher alatt olyan döntést hozol, amit később megbánsz. Szerencsére a hibák téged nem ijesztenek meg, azonnal elkezdesz a javításukon dolgozni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben nem akarja kedves Halak, hogy teljesen kimerüljön, tegye le egy kicsit, ami a kezében van, esetleg lazítson munkatempóján, s igyekezzen minél több idõt szentelni ma a pihenésnek, a kikapcsolódásnak. Annál is inkább szükség lehet most egy kis feltöltõdésre, mivel hamarosan egy nagy feladat elvégzését irányozzák elõ a csillagok!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Baljós sejtelmeid vannak, de ha teret engedsz ereknek a rémképeknek, azzal csak az ördögöt fested a falra. Ne aggódj olyasmi miatt, ami még meg sem történt.

Karrier: Eddig talán elkerültél egy fontos kérdést, de most nem lehet tovább mellébeszélni, igent vagy nemet kell mondanod, és vállalnod a következményeket.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: