Oroszlán

07.23 - 08.22
A karácsonyi készülődés mindig kihozta belőled a játékos gyereket. De idén valami megváltozott: eddig nem sikerült úgy örülnöd, ahogy korábban. Pont jókor jön a hétfői újhold, ami lehetőséget ad arra, hogy vicces ötletekkel feldobd a napodat, és az egész hetedet. Ezek után a csütörtöki Szaturnusz és a szombati Jupiter jegyváltása egy új szintre emel: olyan emberekkel találkozol, akik példát mutatnak neked, hogy így is lehet élni. Érdemes őket utánozni. De vigyáz, hogy ne tegyél senkit féltékennyé!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma egy olyan emberhez lehet szerencséje, kedves Oroszlán, aki egész egyszerûen zseniális és lenyûgözõ a szakterületén, akár csak ön a sajátján, így valósággal csak úgy szikrázhat az ész, amikor beszélgetésbe elegyedik vele. Élvezze, hogy végre azonos szintû társaságra akadt, s merítsen ki minden lehetõséget, amit ön elé tárt ezzel a sors!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

08.23 - 09.22
A hétfői újhold az otthonodba és/vagy a családodba hozhat újat. Tőled függ, hogy beengeded-e, vagy kivársz. Szinte biztos, hogy elsőre nem fog tetszeni a dolog. De idővel változhat a véleményed. Pont ezért ne forrázz le senkit! Ha csípőből leszólod az ötletet, akkor a kritikáddal népszerűtlenné fogsz válni. A hét második felében sokkolhat egy új kolléga, vagy konfrontáció a munkahelyeden. Megvan a véleményed, amit saját érdekedben tarts meg magadnak! Mivel téged nem érint közvetlenül a dolog, könnyű lesz…

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Szûz, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2020-12-04

Mérleg

09.23 - 10.22
Ez a hét és az év vége rendkívüli meglepetést tartogat számodra: a csütörtöki Szaturnusz és a szombati Jupiter jegyváltása végre meghozza az életkedvedet. A Vízöntőben ez a 2 nagy bolygó komoly minőségi javulást szimbolizál. Könnyen lehet, hogy megjön a vállalkozó kedved, ami merészebb lépésre sarkal. De kapkodnod nem szabad: van időd a kivitelezésre. Hétvégén a hétfői újhold „ismétlődik”, ami fellelkesít a tanulásban, a kommunikációban és a kapcsolatépítésben. Rád fér egy kis sikerélmény…

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

10.23 - 11.21
Nehéz idők kezdődnek: a csütörtöki Szaturnusz és a szombati Jupiter jegyváltása egy fajsúlyosabb időszakot jeleznek neked. Nem kell megijedned, de vedd komolyan azokat a kihívásokat és lehetőségeket, amelyek hamarosan megtalálnak téged! Tudd, hogy már minden tudás és képesség a rendelkezésedre áll! A gyakorlatot idővel megszerzed. Hétvégén a Halak Hold segít lelazulni. Karácsony előtti utolsó hétvégén lassítanod kell. Mindennel időben elkészülsz akkor is, ha nem hajszolod „halálra” magadat…

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: