Nyilas

11.22 - 12.21
Már megint titkolóznod kell. Legalábbis kedden a Skorpióba lépő Merkúr azt javasolja, hogy ne fecsegj! Megint bajba fogsz kerülni, ha kinyitod a szádat. Ha kívülálló és szemlélődő maradsz, nem lesz gond. Közben izgalmas folyamatok készülődnek: szombaton Mars végre elindul előre, ami azt jelzi, hogy vége az egy helyben toporgásnak. Kérdés, hogy tudod-e, hol kell lépned. Ha nem tudod, akkor a vasárnap hajnali újhold „megsúghatja” neked, ha kinyitod a füled, vagy megálmodod reggelre…

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Vajon miféle mozgolódás tapasztalható mostanában az egyesek elõtt titkolni kényszerült kapcsolatai körül? Egyáltalán lehetnek ilyenek, vagy csak mások ítélik, címkézik õket annak? Ezen ma komolyan érdemes elgondolkoznia és, ha úgy érzi, jogos, kiborítania a bilit, hiszen voltaképpen igazságtalanul vádolják önt. A támadások fõ oka e téren az lehet, hogy ön, a széles látókörébõl fakadóan, esetleg olyanokat is megért, s így elfogad, akiket mások, elõítéleteik mentén, képtelenek. Harcoljon az igazáért, hisz ön a jó oldalon áll!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

12.22 - 01.19
Az egész hét legintenzívebb égi eseménye számodra a csütörtöki Jupiter – Plútó együttállás, ami a Bakban nagy erőt ad neked. Ez arra jó, hogy magadra koncentrálj. Nem önzőség, ha először magadat rakod rendbe, mert csak utána tudsz segíteni másoknak. Ne feledd, ha te elesett vagy, akkor nem adhatsz támogatást és/vagy erőt a többieknek! Pénteken kritikát kaphatsz. De ez nem meglepő. Hiszen bármit csinálsz, biztos, hogy lesz valaki, akinek nem tetszik. Hétvégén muszáj pihenned, ha nem akarsz lerobbanni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A Bak ma élesen érzékelheti saját határait, ami ideiglenesen megrémítheti, elbizonytalaníthatja. Nincs oka szégyenkezni és aggódni az esetleges kudarcok kapcsán, higgye el, mások sokszor még eddig sem képesek elmenni, s már jóval korábban feladják. Talán mindez azt jelzi, hogy itt az ideje, hogy élete bizonyos területeken, új irányt vegyen, aminek egyetlen akadálya van még: a szilárd elhatározás! Ma tegye meg ezt a lépést is és ne értékelje az eljövendõ hozzáállás változásait megfutamodásnak, mert egyáltalán nem azok, így tévednek, akik így gondolják.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

01.20 - 02.18
A hétfői Mars – Vénusz szembenállás balesetveszélyt, vagy konfliktus veszélyt jelez. Kövess el mindent, hogy ezeket megelőzd! Sok múlik a te higgadtságodon. Mindig, de most különösen. Csütörtökön egy másik bolygó szembenállás tesztel, hogy sikerült-e megoldanod a helyzetet. A hétvégéd felemásnak ígérkezik: a szombati Hold – Uránusz szembenállás ingerlékennyé tehet. De a vasárnap hajnali újhold új kilátásokat nyit meg előtted. Kérdés, hogy mennyire vagy nyitott az újra. Gondolj erre!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A mai napon a kiváló kommunikációs készsége lesz a legfõbb fegyvere, amivel könnyen érvényre juttathatja elgondolásait. Ugyanakkor fontos, hogy, némiképp idomulva másokhoz, szokásával ellentétben, ússzon is egy kicsit az árral, mert akkor bizony gyorsabban partot ér, mint gondolná! Persze, a kalandosabb utat is választhatja, de akkor nagyban csökkenhet az esélye, hogy az ön által is preferált végeredmény születik, ugyanis kevésbé lesz hatással a környezetére, s befolyása nélkül mások javaslatai kerülhetnek elõtérbe. Válassza hát ezúttal a kevésbé vadregényes tájat, hogy sikeressége érvényesüljön, mintsem leszögezze magát egy adott verzió mellett, s a végére egy kellemetlenségekkel teli napot zárjon.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

02.19 - 03.20
Leesik az állad ezen héten többször is. Olyan híreket hoz neked Merkúr, ami totál megváltoztat jó pár tervet. Ne bánd! Az újratervezés mindig frissítően hat rád. Persze nem lesz időd egész héten tervezgetni. Koncentrálnod kell az aktuális feladataidra, hogy ne hibázz. Jutalmat fogsz kapni a bolygóktól: kedden és szombaton szuper fényszögek, vasárnap az újhold hoz neked megkönnyebbülést. Hétvégén elemedben leszel. Főleg, ha képes vagy kikapcsolódni, és valami új fajta szórakozást találni…

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Bár kapcsolatai stabilak, s a nap folyamán szinte túlteng önben az energia, mégis érdemes ma megfontoltnak és óvatosnak lennie, mert az apróbb félreértések mentén könnyen feszültségek keletkezhetnek, melyeket, ha elnagyoltan halad elõre, szinte észre sem vesz, s a bomba egyszer csak pont akkor robban majd, amikor nagyon nem kellene. Minden cselekedete után várjon tehát kicsit a hatásra, hogy, azonnal orvosolva az esetlegesen felmerülõ problémákat, megelõzze a feszültséggócok kialakulását, s akkor este már lelkiismeret furdalás nélkül, egy eredményes napot zárva borozgathat barátaival.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: