A Rák kiemelt figyelmet élvezhet, a Skorpió sérülékennyé válhat. Heti horoszkóp.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Skorpió, ma megismerkedhet valakivel, aki igen ösztönzõen hat önre. Tanácsaival és jó meglátásaival arra sarkallhatja, hogy fektessen energiákat céljaiba és soha ne adja fel azok elérését, még akkor se, ha olykor bizony nagyon nehéznek tûnik a hozzájuk vezetõ út.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében erős érzékenységet mutatsz más emberek érzései és gondjai iránt. Ezekben a napokban különösen adakozóvá válsz és értő módon tudsz viszonyulni annak a problémájához, aki hozzád fordul. Egy meghitt beszélgetés során pedig meglepetésedre megtudhatsz valami újat önmagadról is.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

A mai nap igen furcsa lehet, kedves Kos. Valahogy mindenki egy kicsit másnak tûnik, mint amilyennek megszokta eddig. Mintha mindenki máshogy viselkedne ma.Ez az érdekes érzés abból adódhat, hogy valami gyökeresen megváltozott gondolkodásában és most látja csak igazán azt, hogy milyen valójában környezete.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hét második felében egy titok, vagy rejtély lehet az, ami leköti a gondolataidat és a nyomozás során olyan dolgot fedezhetsz fel, ami arra késztet, hogy felelősségre vond egy közeli ismerősödet, vagy hozzátartozódat. Légy óvatos azonban, mert benne van a pakliban, hogy végül alaptalanok lesznek a vádjaid és válaszok helyett egy jókora veszekedést kapsz a nyakadba.

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében nagy mentális erő lesz veled, ami kedvező lehetőséget teremt arra, hogy egy titok nyomába eredj. Valaki a közvetlen közeledben rejteget előled valamit, de a kíváncsiságodat kielégítve nem biztos, hogy azt találod majd, amire számítasz. Ez a helyzet viszont jó alkalmat ad ahhoz, hogy az illetővel a kapcsolatodnak egy új réteget adj.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hét második felében elég lelkes és elszánt lehetsz ahhoz, hogy beindítsd az életed egy új projektjét. Most kezdeményezőkészségeddel és dinamizmusoddal lenyűgözöd a közvetlen környezetedet, ami még több erőt ad neked ahhoz, hogy be is fejezd, amit elkezdtél. Ezekben a napokban sokkal aktívabb lehetsz az ágyban is, aminek valaki talán nagyon fog örülni.

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében a figyelmed kiterjed minden apró részletre körülötted és most még azokat a dolgokat is észreveszed, melyek felett általában azért el szoktál siklani. Ha szerződést kötsz, vagy vásárolsz valamit, itt van erre a legalkalmasabb időpont, mert most az apró betűs részek sem maradnak olvasatlanul előtted.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Mostanában egy kicsit jobban érdeklõdik az önt körülvevõ ingerek, reakciók iránt, amik önre is kihatással vannak. Elgondolkodhat azon, hogy értékrendje valóban helyes-e és valóban jó irányba haladnak-e dolgai. Az összegzés után valószínûleg nyugodtabban és boldogabban fogja venni az elkövetkezendõ idõszakot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Horoszkópod szerint ezért szeretsz bele nem megfelelő társba

A hét második felében nyugodt, békés légkör vesz körül, ami jó lehetőséget ad arra, hogy közelebb kerülj valakihez, elnyerd a bizalmát, de arra is, hogy elsimíts egy ellentétet közted és egy ismerős között. Ezekben a napokban nem lesz túl könnyű dolga annak, aki ki akar mozdítani a komfortzónádból, pedig könnyen elképzelhető, hogy lesz rá néhány jelentkező.

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében különösen érzékeny és szeretetteljes lehetsz és nemcsak te igényled a gyengédséget, de kifelé is képes vagy mindezt megadni az arra érdemeseknek. Most könnyebben adakozol, nyújtasz támaszt másoknak, de arra is jobban hajlasz, hogy megbocsáss valakinek, akivel a viszonyod mostanában bonyolultabbá vált.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Rák, ma a legváratlanabb élethelyzetben siethet segítségére valaki, akitõl igencsak nem várná. Ez valószínûleg azt fogja eredményezni, hogy ezután jobban megbízik az illetõben, mint eddig tenne, de vigyázzon, legyen óvatos, mert gyorsan jött bizalmát hamar kihasználhatja az, aki eléggé szemfüles.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hét második felében fegyelmezetten és türelmesen teljesíted az előtted álló feladatokat, de attól sem riadsz vissza, ha extra felelősséget kell vállalnod valamiért. Most élvezheted a környezeted kiemelt figyelmét és elismerését, ami jó alkalom arra, hogy előbbre juss egy ranglétrán, vagy megkapj egy juttatást, amit már talán jó ideje kiérdemeltél.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: