Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében kiemelten kell foglalkoznod az otthonoddal és a családoddal, amit az tesz időszerűvé, hogy egy váratlan esemény kissé összekuszálja az előre eltervezett programokat. Ez remek alkalom lehet arra, hogy egy sor más kérdésben is döntéseket hozz, vagy ezekről egyeztess másokkal, de közben ügyelned kell arra, nehogy csak növeld végül a viták számát, vagy a feszültséget magad körül.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

A mai nap kifejezetten kedvezhet a nagyobb pénzügyi döntések meghozatalának, a befektetéseknek, esetleg egy kölcsön, vagy hitel felvételének, mindazonáltal természetesen, ez csak akkor van így, ha kifejezetten azért vesz igénybe utóbbiakat, hogy aztán megforgatva a kapott összeget, profitáljon is belõle!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hét második fele a lendületről és a mozgásról szólhat, most a folyó ügyeid szinte meglódulnak, ami fokozott figyelmet és dinamizmust igényel tőled is. Ezek a napok kiemelten alkalmasak testmozgásra és egyéb fizikai próbatételre, de jelentősen megnövekedhet benned az igény az intimitásra is. Most a környezetedben valaki igencsak vonzónak talál téged, ha akarod ezt az előnyt is kihasználhatod! 

7 rossz szokás és gondolat, ami bezúdítja az ajtódon a szegénységet!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében jelentősen megnövekedik benned az igény arra, hogy olyan emberekkel töltsd el az idődet, akik szeretnek és akiket viszont szeretsz. Ezekben a napokban viszont türelmetlen lehetsz azokkal szemben, akik rabolják az idődet, vagy az energiádat, így érdemes őket tudatosan minél messzebbre elkerülnöd, hacsak nem akarod rövidre zárni velük a viszonyt néhány a szádon kicsúszott keresetlen mondattal.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

A mai napja, rendkívül kiegyensúlyozottan és harmóniában telhet, kedves Szûz, s családja, barátai támogatására is bizton számíthat, így bátran vágjon bele bármibe, amit csak kigondol! Az estét alkalmasint érdemes szûk körben tölteni mindazokkal, akik a legfontosabbak életében, hogy valóban tökéletes legyen ez a nap!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hét második felében útmutatást kaphatsz valakitől, akinek a véleményére adsz és aki mintaként szolgál számodra életvitelben és tisztességben egyaránt. Nagyszerű lehetőséged lesz most arra, hogy elgondolkodj azon, vagy nincs-e az életednek egy olyan része, amelyet minél hamarabb le kellene zárnod és elfelejtened örökre. Talán ezek a napok lehetőséget adnak arra, hogy kiérlelj magadban egy súlyos döntést is.

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében önbizalommal és határozottan tudsz képviselni valamit, amiben hiszel, ami lehetőséget ad arra, hogy egy számodra fontos ügyben nagy haladást érj el. Nagyon kell figyelned ugyanakkor az apró részletekre is, mert csapda készülődik ellened, amikor valaki a nagyvonalúságodat akarja kihasználni a saját érdekében.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

A mai nap akkor kerülhet egyensúlyba önmagával, kedves Mérleg, ha adódik alkalma kiélni kreativitását, megvalósítani, vagy legalábbis, belekezdeni jövõbeni elképzeléseibe. Amennyiben (szokás szerint), nem kínálná tálcán az élet a lehetõséget, úgy találja ki maga a mit és a hogyant!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hét második felében türelemre és komoly mentális erőre lehet szükséged egy párkapcsolati, vagy egyéb személyes kérdés kezeléséhez és nem is biztos, hogy néhány nap alatt megnyugtató megoldást találsz a kialakult helyzetre. Támaszkodj a józan eszedre és ne menj bele olyan kompromisszumba, amely azzal fenyeget, hogy elveszted az önbecsülésed.

Napi horoszkóp január 25. szombat – Bakok, Halak, Rákok, Ikrek, Skorpiók, Szüzek, Vízöntők van egy jó hírünk számotokra!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében a belőled áradó erő és karizma vonzza majd az embereket és megtapasztalhatod a népszerűség kellemes ízét. Ezekben a napokban egy olyan ember figyelmét is felkeltheted, akiről eddig azt hitted, hogy elérhetetlen számodra, vagy az életetek ez egészen más síkon mozog. Egy furcsa vibráló érzés pedig arra késztet majd, hogy olyasmit is megtegyél, amire soha azelőtt nem gondoltál volna.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Úgy tûnik, ma nagyon észnél kell lennie, kedves Skorpió, ha mindennel kényelmesen végezni akar. Amennyiben úgy érezné, hogy már reggel elszabadul a pokol, álljon meg egy pillanatra, s szánjon idõt arra, hogy részletes tervet és pontos idõrendet készítsen, majd a nap folyamán azt kövesse és szigorúan tartsa is be, pontról-pontra, akkor csodákat mûvelhet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hét második felében érzékenyebb és érzelmesebb lehetsz a szokásosnál, amitől nyitottabb lehetsz mások problémájára. Ha most valaki tanácsért, lelki segítségért fordul hozzád, megnyugvást talál a szavaidban, vagy a jelenlétedben. Nyitottságod ugyanakkor együtt jár a sérülékenységgel is, így óvakodj most azoktól, akik csak a prédát látják benned és az energiakészletedre hajtanak. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: