Oroszlán

A hét első felében egy ügyes húzással nagy népszerűséget szerezhetsz magadnak és mindezt különösen akkor tudod jól kamatoztatni, ha meg szeretnél győzni valakiket valamiről. Ezekben a napokban könnyedén ismerkedhetsz, vagy köthetsz szorosabbra egy már meglévő kapcsolatot és ez érintheti a magánéletedet is. Számíthatsz bókokra, ajánlatokra is, melyek közül lehet egy olyan is, amelyet érdemes óvatosan kezelned.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon szinte egészen estig hadilábon állhat majd az idõvel, kedves Oroszlán, s ennek meg is lehet a böjtje: kapkodás és fejetlenség mindenütt! Legyen bölcs, s lássa be, hogy nem csinálhat mindig, mindent egyedül, így itt a legfõbb ideje, hogy bizonyos dolgokban mások, esetleg hozzáértõbbek segítségét kérje. Higgye el, ez még nem a világ vége!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hét második felében viszont ügyelned kellene arra, nehogy a túlzott önbizalom hibás döntéseket eredményezzen. Bármennyire is hiszel egy ügyben, hallgass a tanácsára annak, aki csakis jót akar neked. Különösen akkor légy óvatos, ha elhagyni készülsz a komfortzónádat egy remeknek tűnő ajánlat miatt.

Minden csillagjegynek különböző sorsfeladata van. Ez a te csillagjegyed karmája a tibeti horoszkóp szerint

Szűz

A hét első felében kettős hatás érvényesül az érzelmeidben. Lehetnek olyan szituációk, amelyekben a körülötted lévő emberek határozottan ingerelnek és lehetnek olyanok, amikor szinte túlcsordul benned a szeretet irántuk. Nálad azonban ebben az időszakban ez szinte természetes, hiszen egyfelől van benned egy erőteljes megfelelési kényszer, ugyanakkor felerősödik a kötődés is a szeretteid iránt.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Amennyiben mostanában sokat hajtott (de ha nem, akkor is), épp itt az ideje egy kis pihenésnek, kikapcsolódásnak, de minimum a csökkentett munkatempónak, lazításnak. Ne kockáztassa, kedves Szûz, hogy hamarosan végképp kimerülhet, inkább menjen elébe, s tartson tudatosan egy kisebb szünetet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hét második fele egy érdekes és meglepetésekkel teli találkozást tartogat számodra. Ha úgy döntesz, most izgalmas dolgokat próbálhatsz ki, érdekes programokon vehetsz részt, emellett lehetőséged lesz arra is, hogy ezen keresztül még jobban megismerd önmagadat. Lehet, hogy van egy olyan oldalad, amely eddig még előtted is rejtve maradt? Még ez is kiderülhet most.

Mérleg

A hét első felében fokozottan érezheted a kötődést és a vonzalmat a környezeted felől, de érdekessé válhatsz egy ismeretlen ember számára is. Most könnyebben teremthetsz kapcsolatot másokkal, nemcsak a munkádban, hanem a magánéletedben is. Ezekben a napokban nagy lehet a pörgés körülötted, amely akár még váratlan izgalmakat is hozhat az életedbe.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy kissé hajlamos lehet túlvállalni magát, ráadásul, most krónikus idõhiány is könnyen felléphet napirendjében, így rendkívül kimerült és fáradt lehet, mire a végére ér a mai napnak! Este szigorúan iktassa ki minden elérhetõségét, s töltse idejét pihenéssel, azok szûk körében, akik igazán fontosak önnek!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hét második felében egy negatív hír, vagy esemény miatt érzékenyebb lehetsz a szokásosnál és nagyobb szükséged lehet egy kis törődésre, mint bármikor máskor. Szerencsére most is ott áll melletted az, aki egy ilyen lelkileg megterhelő pillanatban pontosan tudja, mire van szükséged. Ezekben a napokban kiderülhet, hogy valakire pontosan ugyanolyan hatással van a te jelenléted is, mint rád az övé. 

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-11-17

Skorpió

A hét első felében erős mentális energia árad belőled és ezzel együtt erősödhet befolyásod a környezetedre, ami jó alkalmat teremt arra, hogy elérd a célodat egy ügyben, vagy egy nehéz feladattal végre előrehaladást érj el. Légy kreatív és ne riadj meg egy pengeváltástól sem, ha versenyezned kell, vagy ha biztosítanod a pozíciódat egy helyzetben.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak nagy jóindulatra számíthat egy kollégájától, felettesétõl, vagy barátjától, aki egy lovagias gesztus által, nagyon sokat lendíthet most a szekerén! Bár tény, hogy magától is képes szinte bármivel megbirkózni, de azért valljuk be, kedves Skorpió, minden nagy hajósnak jól jön néha egy kis hátszél! Fogadja ezt el és egyszerûen csak élvezze a helyzetet.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hét második felében talán extra felelősséget kell vállalnod ahhoz, hogy egy helyzet az igényeid szerint alakuljon. Ha úgy érzed, hogy mindez még belefér számodra, akkor tedd meg, de légy óvatos. Egy most könnyen kimondott igen később még fejfájást okozhat, ha a dolgok mégsem alakulnak elég kedvezően.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: