Kos

03.21 - 04.19
Az új év első hete óriási meglepetést tartogat a számodra. Szerdán bolygód, a Mars a Bikába lép. Ettől te határozottan lelassulsz, megnyugszol. Nem ismersz magadra: presztízs kérdést csinálsz az adott szó megtartásából. Pénteken Merkúr és Vénusz is jegyet vált, ami arra jó, hogy új megvilágításba kerüljenek a jövővel kapcsolatos terveid. Jól tennéd, ha rugalmasan kezelnéd ezt. Az év első hétvégéjén a Nyilas Hold lelkesítően hat rád. Ilyen hangulatban érdemes döntéseket hoznod, és elköteleződnöd.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szükséges lehet egy kis nyugalom és béke ahhoz, hogy otthonában végre pihenhessen, kikapcsolódhasson egy kicsit. Igyekezzenek mindent megtenni, hogy e kettõ mielõbb meglegyen, kapcsoljon ki mindent, ami zavaró lehet, s merüljenek el egy jó könyvben, vagy filmben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

04.20 - 05.20
A hét legnagyobb durranása a te szempontodból, hogy szerdán Mars belép a Bikába. Vigyázz, mert ettől felgyorsulsz, és olyan fordulatszámon kezdesz pörögni, amihez képest a többiek csigalassúak! Ebből törvényszerű, hogy összekoccanás lesz. Kivéve, ha nem sürgetsz másokat, hanem te a saját tempódban teszed a dolgod. Csütörtökön és szombaton kiderül, hogy jól kezeled-e a helyzetet: ha nem lesz konfliktus, akkor ügyes vagy. Az év első hétvégéjén akkor leszel elégedett, ha végre jut időd magadra…

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

05.21 - 06.21
Az év első hete ellentmondásos folyamatokat indít el. Szerdán a Bikába lépő Mars feszültséget szimbolizál a munkádban és az egészségedben. Legyél visszafogott, és ne hősködj egyik témában sem! Pénteken egy napon belül Merkúr és Vénusz is jegyet vált. Merkúr, a te bolygód a Vízöntőbe lépve meglepő gondolatokat hoz neked. Végre elengedheted a fantáziádat. Vénusz gyászos hangulatot jelez. Valakit, vagy valamit el kell engedned. A hétvége szóljon a szerelemről! Szeress, és hagyd, hogy szeressenek!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ha úgy érzi, ma minden a fejére kezd nõni, lépjen ki az ördögi körbõl, kedves Vízöntõ, s egyszerûen menjen haza relaxálni, pihenni egyet. Azzal, hogy csak megerõlteti magát, sem önmagának, sem másnak nem tesz jót, ha azonban a vergõdés helyett, bölcsen a kikapcsolódást választja, elõbb lehet újra termékeny, mint azt gondolná, s így sokkal, de sokkal messzebbre juthat, mintha végighajtotta volna a napot.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

06.22 - 07.22
Bátran támaszkodj arra az emberre, aki melletted van. Ne kritizáld! Inkább vedd észre, hogy milyen jó, hogy ő más, mint te. Most pont jól jön az ő higgadtsága és józansága. Ezen a héten a föld dominancia érvényesül. Ez nem a te stílusod, inkább az övé. Szerencsére pénteken szuper kedvező fényszög nem engedi, hogy kiszolgáltatottá válj. Hétvégén törődj az egészségeddel! Ne csak a vitaminokra gondolj, hanem a lelki és szellemi táplálékokra is! Keress vidám társaságot! Hallgass jó zenét, nézz jó filmet!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Gyakran nem szerencsés keverni a barátságot a pénzügyekkel, ma mégis ez a helyzet állhat fenn, ugyanis valaki most anyagi segítségért fordulhat önhöz. Akár tud adni neki, akár nem, ne csak a pénzre koncentrálódjon támogatása, hanem a hosszútávú, stratégiai megoldások irányába is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: