Nyilas

11.22 - 12.21
Nem sok kedved lesz ehhez a héthez. Szíved szerint meghosszabbítanád az ünnepeket. Ráadásul ezen a héten 2 bolygó is úgy vált jegyet, hogy kicsit elszomorodsz. Holott semmi okod nincs. Hiába szeretnél ragaszkodni régi mintázatokhoz, a fejlődés megállíthatatlan. Szerdán Mars, pénteken Vénusz lép át. Úgy, hogy kissé vissza esik az energia szinted. Nem árt, ha kicsit lelassulsz. A folyamatos pörgéstől kimerülnél, és lebetegednél. A betegeskedés luxus. Mindig, de most, év elején különösen…

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Nyilas! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

12.22 - 01.19
Hétfőn és szombaton olyan fényszögek lesznek az égen, melyek biztonságot jelentenek. Tovább növeli a jó érzést benned, hogy szerdán Mars belép a Bikába. Ettől merészebbnek érzed magad. Sőt valami vállalkozásba is belevághatsz. A Mars sürget, de nem szabad hagynod. Pénteken Vénusz, a Kis szerencse bolygója belép a Bakba, és szerencsét hoz magával. Közben ne feledd, hogy Vénusz a szépség és szeretet bolygója is. Ettől szebbnek és szerethetőbbnek fogod érezni magad. Ezt megünnepelheted a hétvégén.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

01.20 - 02.18
Azt hitted, hogy december végén megtörtént a nagy ugrás? Pedig nincs vége: szerdán Mars jegyet vált. Ettől frusztrálttá válhatsz. Ne engedd, hogy kibillentsen bármi, vagy bárki! Közben számíts kisebb felfordulásra családon belül! Valaki költözik, vagy házasodik. Most jelenti be, ami miatt rengeteg dolgod lesz. Van jó hír is: pénteken Merkúr belép a Vízöntőbe, amitől megjön a hangod. Innentől könnyebben, gördülékenyebben fejezed ki magad. A hétvégét töltsd a barátaiddal! Video chat-elhettek is…

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

02.19 - 03.20
Ha sikerül megőrizned a passzivitásodat, akkor jársz jól. A passzivitás nem jelent tétlenséget. Tedd a dolgod, intézd jó értelemben a rutint, de ne hozz nagy döntéseket! Hiába vált ezen a héten 3 bolygó jegyet, nálad ezek nem jelentenek nagy horderejű változást. Péntek lesz a te napod: mesés konstelláció szerint valakitől megható gesztust kapsz. Ne szégyelld a könnyeidet! A hétvégén foglalkoztat a jövő. Nem késtél le az év elejei tervezésről. Leülhetsz, és összeírhatod, hogy mikor mit szeretnél.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: