Kos

03.21 - 04.19
Ez a heted 2 téma körül fog forogni. Az egyik a karriered. A szerdai újhold új megvilágításba helyezi az ezzel kapcsolatos elképzeléseidet. Megfontoltan, de merészebben keresgélhetsz. Sőt az is előfordulhat, hogy nem kell keresned, mert megtalál a lehetőség. A másik téma a barátok. A tavalyi évben több barátot elvesztettél: eltávolodtatok, vagy összekülönböztetek. Most a megmaradtak fontosabbá válnak. Hétvégén a hideg, nyirkos idő ellen védekezned kell. Nehogy megfázzál, és lerobbanj!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

04.20 - 05.20
Vértezd fel magad a sok okoskodó ellen! Egész héten csupa olyan emberrel lesz dolgod a munkahelyeden, akik mindig mindent jobban tudnak, mint te. Kedden, szerdán és vasárnap kellemetlen fényszögek kellemetlen szituációkat jeleznek. Szerencsére a szerdai újhold és egy csütörtöki kitűnő fényszög segít, hogy kellő türelemmel kezeld ezeket. De biztos, hogy nagyon el fogsz fáradni, amit hétvégén muszáj kipihenned. Keress olyan társaságot, akikkel sokat lehet nevetni, és gyorsan telik az idő!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

7 csillagjegy, akiket nagyon nehéz szeretni – Komoly fejtőrést okoznak majd neked

Ikrek

05.21 - 06.21
Téged nem a szerdai újhold fog felvillanyozni, hanem azok bolygók, amelyek a Vízöntőben felvonulnak: Merkúr, Jupiter, Szaturnusz és Hold. Ennek hatására tele leszel világmegváltó tervekkel és grandiózus ötletekkel. Legyél gyakorlatias! A megvalósításra törekedj! Találkozol valakivel, aki kétkedik, és olyan kérdéseket tesz fel, amelyek praktikusak, de téged leforrázhatnak. A hétvégéd akkor lesz igazán jó, ha vizes programot választasz. Pl. elmehetsz egy folyóhoz, és nézheted a víz hömpölygését.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ha úgy érzi, ma minden a fejére kezd nõni, lépjen ki az ördögi körbõl, kedves Vízöntõ, s egyszerûen menjen haza relaxálni, pihenni egyet. Azzal, hogy csak megerõlteti magát, sem önmagának, sem másnak nem tesz jót, ha azonban a vergõdés helyett, bölcsen a kikapcsolódást választja, elõbb lehet újra termékeny, mint azt gondolná, s így sokkal, de sokkal messzebbre juthat, mintha végighajtotta volna a napot.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

06.22 - 07.22
Kirekesztettnek érezheted magad. Szerinted mindenkivel minden jó történik, míg veled semmi. Lásd be, hogy ez nem igaz! És hagyd abba a panaszkodást! Inkább figyelj, mert rengeteg érdekes emberrel fogsz találkozni (lehet, hogy nem személyesen). Hétfőn, szerdán és csütörtökön olyan bolygóállások lesznek az égen, amelyek azt „ígérik”, hogy valaki óriási hatással lesz rád. Könnyen megeshet, hogy beleszeretsz. Ez a hétvége mesésnek látszik: lubickolsz, mint a hal a vízben. Boldogságtól, szeretettől…

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Gyakran nem szerencsés keverni a barátságot a pénzügyekkel, ma mégis ez a helyzet állhat fenn, ugyanis valaki most anyagi segítségért fordulhat önhöz. Akár tud adni neki, akár nem, ne csak a pénzre koncentrálódjon támogatása, hanem a hosszútávú, stratégiai megoldások irányába is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: