Nyilas

11.22 - 12.21
Új pénzforrás nyílik meg előtted a szerdai újhold szerint. De nem csak az újhold utal arra, hogy több pénz fog áramolni hozzád. Muszáj feltenned magadnak a kérdést, hogy megéri-e, mit kell beáldoznod, ill. kikkel kell együttműködnöd. Óriási hiba lenne, ha meggondolatlanul igent mondanál. Tuti, hogy meg fogod bánni, ha nem járod alaposan körbe a témát. A hétvégét szenteld a családodnak! Legyen magánéleted! Az ünnepek után is fontos, hogy törődj velük, ill. hogy minél több időt tölts velük.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Nyilas! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

12.22 - 01.19
A hét, a hónap, sőt az év legfontosabb újholdja számodra a szerdai Bak újhold. Ez a születésnapod közelében ragyogó alkalom arra, hogy egy pillanatra megállj, és elindíts egy új időszakot. Tervezz, ötletelj, álmodozz! Leírhatod ezeket, és később még kiegészítheted, bővítheted, pontosíthatod. Illetve kipipálhatod, ha megvalósultak. Hétfőn, kedden és csütörtökön kedvező fényszögek lesznek az égen. Húzz bele! Eredményes és elégedett leszel. Hétvégén egy kirándulás, vagy hosszabb séta jót tenne neked.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-05-24

Vízöntő

01.20 - 02.18
Hihetetlenül népszerű leszel ezen a héten. Számtalan ember téged akar. Persze a hülyék is megtalálnak. Velük legyél elnéző! És vedd észre, hogy nem akarnak rosszat! Szerencsés vagy, mert ha összeszeded magad, akkor könnyedén felülemelkedsz az ilyen kicsinyes, méltatlan nézeteltéréseken. Erre a legjobb esélyed hétfőn, és csütörtökön lesz. Majd a péntek egy fehér lap: mivel nem lesz fényszög az égen, szabad kezet kapsz, és azt hozhatod ki a napból, amit akarsz. Ezt megünnepelheted hétvégén…

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

02.19 - 03.20

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szinte egész héten próbára leszel téve. Diszkréten kell kezelned valamit. Vagy meg kell őrizned a titkot, vagy úgy kell segítened, hogy az érintett ne tudja meg. Képes vagy rá? Most kiderül. A legnehezebb napok: a kedd, a szerda és a vasárnap. Az segíthet, hogy hétfőn, kedden és csütörtökön szuper fényszögek a gyakorlatias, józan hozzáállást mutatják meg neked. Ez a hétvége a kedvenced lesz: sok szeretetet adsz, és kapsz. Közben fantasztikusan pontosan működik az intuíciód, megérzésed…

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: