Oroszlán

Lezártnak hittél egy ügyet, amiről kiderül, hogy még sok meglepetést tartogat, és nem mindegyik lesz kellemes. A legfontosabb dolgokat szerencsére így is sikerül elintézned.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Felejtsen el ma minden szabályt és korlátot, kedves Oroszlán, persze, csak egy etikus határon belül, s élje meg úgy ezt a mai napot, ahogyan csak szeretné! Meglátja, az efféle életstílusbeli lazaság, nem csak lelkivilágára, de kreativitására is rendkívül inspirálóan hathat, s ennek hamarosan meg is lesznek majd a maga gyümölcsei!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Egyre kellemetlenebbül érzed magadat egy szerepben, ami nem neked való. Próbáld megértetni a pároddal, hogy mire is van szükséged valójában.

Vasárnapi Horoszkóp 2021-11-14

Karrier: A siker lebeg a szemed előtt, de ha elvakít, nem veszed észre az út problémáit. Pedig ezeket először meg kell oldanod.

Szűz

Mindenki megérdemel egy második lehetőséget, de ha azt is eljátssza, akkor már te sem tehetsz sokat az ügy érdekében. Valahol neked is meg kell húznod a határt.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Akárhogy is, kedves Szûz, de semmiképpen se hagyja másoknak, hogy beleszóljanak életébe, különösen üzleti, vagy pénzügyi ügyleteibe. Ön eddig is remekül megállt a saját lábán, sõt, gyakran irányító, vagy kulcsszerepben is remekelt, higgye el, ezúttal is joggal bízhat önmagában, s épp ezért nincs szüksége mások tanácsaira!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Egy nehéz helyzet megoldásához együtt kell működnötök a pároddal, de jó csapatot alkottok. Sok terhet fog levenni a válladról.

Karrier: A legjobbat akarod, és lesz, akinek ez nem tetszik majd. Ne rájuk figyelj, hanem azokra, akik a te oldaladon állnak.

Mérleg

Ebben a hónapban több fronton is helyt kell majd állnod, és nem szabad megengedned, hogy bárhol is lankadjon a figyelmed. Így viszont olyan eredményeket érhetsz el, amire valóban büszke lehetsz.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Bármivel is szembesüljön ma, kedves Mérleg, álljon ki határozottan a véleménye mellett, ahogy mindig is, csakis így képviselheti most eredményesen álláspontját. Mindazonáltal, emlékezzen rá, hogy csakis akkor maradhat ilyen, ha szíve legmélyéig hiszi, hogy a jó oldalon áll, így, ha csak egy pillanatra is kételkedik ebben, legyen az elsõ, aki ezt beismeri, s cselekedjen lelkiismeret szerint!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Lehet, hogy most van itt az ideje egy kis pihenőnek, amikor jót tesz, ha hátradőlsz egy kicsit. Engedd lecsillapodni az érzelmeidet.

Karrier: Próbáld felállítani a fontossági sorrendet, mert nem mindenre jut majd most elég időd. Tedd azt, amit a legfontosabbnak érzel.

Skorpió

Minél előbb veszed rá magadat arra, hogy őszintén viselkedj, annál hamarabb várhatod, hogy a dolgaid is a valódi szándékaid szerint alakulnak. Bátor, de fontos lépés ez.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ne feledje, kedves Skorpió, hogy nem akkor igazán eredményes az ember, ha mindent képes egyedül megcsinálni, hanem akkor, ha képes másokat is oly mértékben a maga ügye mellé állítani, hogy a lehetõ legtöbbet hozhassa ki másokkal közösen a dologból. Ha ezt ma szem elõtt tartja, akkor nagyon komoly eredményeket érhet el!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Néha te is hajlandó vagy engedni egy kicsit, hiszen ez elengedhetetlen a boldog kapcsolathoz. Mindkettőtöknek javára válik ez a hozzáállás.

Karrier: Egy kis szünetre van szükséged, hogy elrendezd a terveidet, a hónap végére azonban nagy lendülettel vágsz a dolgokba. A siker nem is marad el.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: