MÉRLEG

Év eleje óta tűrsz és nyelsz. Vársz arra, hogy jobb legyen. Március eleje meghozza a megérdemelt változást: csütörtökön a Mars átlép az Ikrekbe, és veled madarat lehet fogatni. Előfordulhat, hogy nem történik semmi konkrét dolog. Csupán megkönnyebbülést és fellélegzést érzel. Bátran tervezgess! Emlékezz rá, hogy mindig akkor sikerült valami, amikor nem törődtél az akadályokkal, és nem kifogásokat, hanem megoldásokat kerestél. Pénteken és szombaton óvatosságra lesz szükséged a közlekedésben.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy ma kissé nehezen koncentrál az aktuális teendõire, talán figyelme elkalandozik, máshol járnak gondolatai. Próbálja meg kiküszöbölni ezt a nem túl szerencsés idõpontban önre törõ figyelemhiányos állapotot, ugyanis könnyen lehet, hogy ma egy igen fontos fordulat állhat be a karrierjében!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

SKORPIÓ

Minden nap jó valamire: hétfőn és kedden családon belüli ügyeket beszélhetsz meg. El ne mulaszd! Szerdán és csütörtökön a gyereked vagy gyerekkori barátod várja, hogy jusson időd rá. Társasozzatok, beszélgessetek, sétáljatok egy nagyot! Mindkettőtöknek jót fog tenni. Pénteken és szombaton nagyon figyelj arra, hogy mit veszel meg! Tedd el a számlát, hogy érvényesíteni tudd később a garanciát! Vasárnap egyedüllétre vágysz. Csukd be a szobád ajtaját, vagy menj el, hogy kikapcsolódhass!

Szombati Horoszkóp 2022-03-12

NYILAS

Amennyiben úgy érezted, hogy állóvízben vagy ellenáramoltatós medencében próbálsz haladni, akkor ennek vége. Csütörtökön a Mars jegyet vált, és búcsút inthetsz a lassúságnak. Először sokkoló lehet az, aki berobban az életedbe, magával hozva a változást. Idegesíthet, sőt provokálhat, de végre kimozdít a holtpontról. Vigyázz, mert pénteken egy beszólásod öngól lehet! Egyelőre ne tiltakozz! Idővel kitisztul a kép, és rájössz, hogy hogyan fordíthatod a javadra ezt az egészet. Megéri várni…

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Annak ellenére, hogy ma nagyon sok idõt és energiát szentelhet valaminek, mégsem biztos, hogy siker koronázza majd a dolgot, ami átmenetileg, meglehetõsen lehangolhatja, de mégis, fela fejjel, kedves Nyilas! Ne feledje, a rossz tapasztalat is tapasztalat, s nem elvesztegetett idõ a sok zsákutca sem, ugyanis közelebb visz a megoldáshoz, ha az ember tudja, hogy biztosan nem mûködik. Leygen kitartó, s akkor végül úgyis célba ér!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: