Oroszlán

A hét első felében egy okos lépéssel közelebb kerülhetsz egy célodhoz, ami nagy valószínűséggel a magánéletedet, de valamilyen mértékben a pénzügyeidet is érintheti. Ezekben a napokban szükséged lehet arra is, hogy átlépj egy határt, melyet eddig soha nem mertél és olyat mondj, vagy tegyél, amiről sokáig azt hitted, te nem vagy rá képes.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma egy olyan emberhez lehet szerencséje, kedves Oroszlán, aki egész egyszerûen zseniális és lenyûgözõ a szakterületén, akár csak ön a sajátján, így valósággal csak úgy szikrázhat az ész, amikor beszélgetésbe elegyedik vele. Élvezze, hogy végre azonos szintû társaságra akadt, s merítsen ki minden lehetõséget, amit ön elé tárt ezzel a sors!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hét második fele örömöt és elégedettséget hoz számodra és hab lehet ezen a tortán, hogy ezekben a napokban megismerkedsz egy felettébb érdekes, talán titokzatos emberrel is, akivel könnyen lehet, hogy belsőséges kapcsolatba kerülsz. Mindez valamilyen módon pedig ki fog hatni a romantikus kapcsolatodra is. Hogy hogyan, az elsősorban rajtad múlik majd. 

Pénteki Horoszkóp 2022-07-29

Szűz

A hét első fele egyszerre hoz rutinfeladatokat és izgalmas új dolgokat, de lehet, hogy pont emiatt nem lesz könnyű eldöntened, mikor melyikkel érdemes foglalkoznod éppen. Lehet, hogy ezekben a napokban egy eredeti, talán szokatlan ötletre lesz szükséged ahhoz, hogy egy váratlanul jelentkező problémára megoldást találj.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Szûz, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hét második fele a kapcsolatokról, ezen belül is az új kapcsolatokról szólhat. Légy barátságos az emberekkel és ha úgy hozza a sors, légy nagylelkű is. Élvezd a népszerűséget, amely most minden bizonnyal körbevesz. Ezekben a napokban ráadásul megtalálhat a szerencse is, amelynek része lehet egy extra bevétel is, amely ennél jobbkor nem is jöhetett volna. 

Mérleg

A hét első felében egy talán a múltban gyökerező kapcsolati feszültséged tör hirtelen a felszínre, úgy, mint amikor egy lassan cseppekkel töltődő pohárból egyszer csak elkezd patakokban folyni a víz. Érzékeny időszak ez, ami magában hordozhatja a probléma megoldását, de annak elmérgesedését is. Légy óvatos, vékony jégen táncolsz!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hét második felében egy igazi szerelmi kalandban lehet részed és hogy ez a kaland mekkora lesz, az egyes egyedül csak rajtad múlik majd. Partnereden, legyen az új, vagy régi, mindenesetre nem fog múlni semmi. Figyelem! Most még egy kis kísérletezés is megengedett lehet.

Szombati Horoszkóp 2021-01-23

Skorpió

A hét első fele szeretetet és harmóniát hoz az életedbe, de ezen felül még a szerencse is melléd szegődhet egy véletlen folytán. Most igazán nyugodtan élvezheted az előnyöket, melyet a sors és a saját munkád eredménye számodra biztosít. Ezekben a napokban kiemelten vonzanak téged a gyönyörű dolgok és a szép emberek. Mindkettő kellő közelségbe kerül majd.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Skorpió, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hét második felében alkalmad nyílik arra, hogy egy régi kapcsolatot felújíts, vagy egy kihűlt viszonyt felmelegíts. Talán vannak benned még tüskék vagy kétségek az illetővel kapcsolatban, de abban biztosan igazad van, hogy érdemes ezeken már túllépni. Tedd meg hát az első lépést, mert talán csak ennyire van szükség. Ha pedig netán elutasításban lesz részed, legalább tudod, hogy te mindent megtettél. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: