OROSZLÁN (VII. 23. - VIII. 22.)

Valaki nem váltja be neked tett ígéretét, ezért neked kell cselekednek. Talpraesettségednek és nagyszerű problémamegoldó képességednek köszönhetően könnyen boldogulsz. Pároddal romantikázós hétre számíthatsz, most többet lehettek kettesben. Ha szingli vagy, kéretlen udvarlód akad.

SZŰZ (VIII. 23. - IX. 22.)

Pénzügyeid felívelni látszanak, de ne kezdj felelőtlen költekezésbe, inkább várd ki, amíg stabilizálódik a helyzeted. Szerelmed egy fontos ügyben kérheti a tanácsod, ami bizalmáról árulkodik. Ha még egyedülálló vagy, egy útbaigazítást kérő idegennel megérezheted azt a bizonyos szikrát.

Különleges párkapcsolatra képesek ezek a csillagjegyek

MÉRLEG (IX. 23. - X. 22.)

Munkahelyi teendőid eléggé elfárasztanak, és azt érezheted, nincs elég időd magadra. Próbáld kicsit átszervezni a napot. Ha nem megy, kapcsolj túlélő üzemmódba a következő hétvégéig. Szerelmeddel csodás őszi kirándulás várhat. Szingliként izgalmas flörtbe keveredhetsz.

SKORPIÓ (X. 23. - XI. 21.)

Öröm ér, ugyanis egy régen dédelgetett álmod, amelyet már-már feladtál, most mégis sínre kerülhet. Ha párban vagy, igyekezzetek több időt szánni arra, hogy kettesben legyetek. Egy-egy romantikus őszi séta varázslatos élményt nyújthat. Ha még szingli vagy, egy korábbi hódolód ismét próbálkozhat.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: