OROSZLÁN (VII. 23. - VIII. 22.)

Szerencse ér, ugyanis egy hirtelen ötletnek, sugallatnak köszönhetően sikerül elkerülnöd egy kellemetlen félreértést, számonkérést, esetleg felelősségre vonást. Most újfent kiderül, mennyire fontos hallgatni a megérzéseidre. Ha párban élsz, akkor egy komolyabb téma kerül elő, melyet csak higgadt érveléssel sikerülhet tisztázni. Még várod a párod? Rég nem látott plátói szerelmed bukkan fel a láthatáron. 

SZŰZ (VIII. 23. - IX. 22.)

Nosztalgikus hangulatban telhet a hét. Régi kedves emlékek kerülnek elő, melyeket közeli szeretteiddel vagy akár pároddal közösen idéztek fel. Felmerülhet az gondolat, hogy újabbakat gyűjtsetek, és a záporozó ötletek egy nagyon kellemes estével is megajándékoznak. Szerelmi életed alapvetően kiegyensúlyozott, egyedülállóként pedig a pozitív változás örömteli szelét is érezheted a levegőben. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Meglehet, hogy ma nagyon kevés ideje jut társasági életet élni, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Mindeközben, arra az egyre ügyeljen, kedves Bak, hogy ne ígérjen olyat, amit késõbb, akár önhibáján kívül is, de nem tud majd teljesíteni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Félelmetesen igaz: Így válaszd ki a tökéletes férjet csillagjegy alapján

MÉRLEG (IX. 23. - X. 22.)

Most több energiád lehet a szokásosnál, és érdemes is kamatoztatnod ezt. Természetesen a munkahelyi teendőkre is szánnod kell belőle, de most lehet erőd arra is, amit máskor halogatsz. Legyen az bármi, elégedetten tekintesz majd vissza. Ha párban élsz, felizzik köztetek a levegő, és játékosan, humorosan telik a hetetek. Szingliként érdemes felnézned egy online társkeresőre, mert valaki épp téged várhat.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Ma legszívesebben a szabadban tölteni az egész napot, kedves Kos. Lehet, hogy a friss levegõ vonzza ekkora erõvel a természetbe, de az is lehet, hogy gondolatai torlódtak fel olyannyira, hogy jól esne kiszellõztetni egy kicsit a fejét. Ne számítson ma világmegváltó ötletekre, inkább élvezze a friss levegõt, hiszen néha a dolgok gyorsabban megoldódnak, ha egy kicsit nem törõdünk velük.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

SKORPIÓ (X. 23. - XI. 21.)

Pénzügyeid szerencsésen alakulnak, mert valamihez jóval olcsóbban juthatsz, mint ahogyan előzőleg gondoltad. A fennmaradó összegből meglepheted magad valamivel, de akár félre is teheted: utóbbi idővel talán még nagyobb örömmel töltene el. Pároddal apró vita adódik, melyet szenvedélyességed ellenére is érdemes higgadtan megbeszélni. Még nincs társad? Jó hír: jelölted pozitív jelet küldhet feléd. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: