OROSZLÁN

Valami nem jön össze, de hamar meglátod, miért jössz ki később jobban a dologból, éppen ennek köszönhetően. Így máris inkább kihívásként fogsz tekinteni a helyzetre. Szerelmeddel romantikus hetetek lehet, többet bókolhat neked, mint eddig bármikor, és neked is örömet okozhat kifejezni felé őszinte érzelmeid. Szingliként az online ismerkedés ígérhet randit.

SZŰZ

Régi ismerősöddel futsz össze, akitől váratlan, téged is érintő információt hallasz. Szerelmi életedben minden pozitívan alakul. Bár kedveseddel lesz egy nézeteltérésed, ez felszínre hoz egy olyan sérelmet, amit már át kellett volna beszélnetek, így végül a konfliktus hasznotokra lesz. Egyedülálló vagy? Felbukkan egy helyes pasi, akit régről ismertél, és találkozóra hívhat.

MÉRLEG

Nagyobb a kitartásod és az akaraterőd, mint máskor. Érdemes kihasználnod ezeket a jó energiákat, és belefognod a tanulásba, sportba. Most lehet elég lendületed hozzájuk. Ha párkapcsolatban élsz, kedvesed a tanácsod kérheti egy magánéleti kérdésben. Nincs párod? Egy útba igazítást kérő idegennel perzselő, ám kérészéletű flörtbe keveredsz.

SKORPIÓ

Pénzügyeid szerencsésen alakulnak, köszönhetően egy korábbi, jó döntésednek. Méltán és okkal leszel büszke megfontoltságodra. Párod egy reakciója nagyon meglephet, és alapjaiban változtatja meg - jó irányban - a róla alkotott képed. Ha nincs párod, egy olyan férfi kezdeményez nálad, aki nem az eseted, mégis megfog: randira is sor kerülhet.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: