A horoszkóp több jegy számára is pozitív napokat jósol, különösen a szerelem és a karrier terén. Mindenki bátran reménykedhet egy szép és pozitív hétben, a horoszkóp ugyanis biztató előrejelzéssel kecsegtet: kedvező események sora következhet egészen vasárnapig. Különösen a szerelem terén várhatók fejlemények, de a szerencse a pénzügyeknél is megmutatkozhat. A karrier jól megérdemelt sikereket ígér. Részletek alább!

KOS (III. 21. - IV. 20.)

Ezen a héten mindent derűsebben láthatsz a megszokottnál, így sokkal könnyebben veszed a felmerülő akadályokat vagy azokat a kis nehézségeket, amik máskor felbosszantanak. Pároddal egy kis kiruccanás visz plusz színt a következő napokba. A közös élmény még közelebb visz titeket egymáshoz. Ha nincs kapcsolatod, egy barátnőd ismerőse titkon szemet vethet rád: a kérdés csak az, mikor mer majd lépni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-11-30)

Ma bizarr látomások, gondolatok gyötörhetik, melyeket valahogy sehogy sem ért. Bármennyire is kísértsék nyugtalanító dolgok, ne tulajdonítson nekik nagyobb jelentõséget kedves Kos! Inkább koncentráljon arra, hogy, ha kellemetlen képek is kavarognak fejében, vajon mit üzenhetnek önnek, s így mi az, amivel elkerülheti a jósolt baj bekövetkezését, amire utalnak.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek jobb, ha nem jönnek össze soha az életben

BIKA (IV. 21. - V. 20.)

Ha anyagi ügyeid mostanság nem jártak a csúcson, ezen a héten végre megnyugodhatsz kicsit: pénz áll a házhoz. Fontos, hogy előre gondold végig a havi költségvetésed, így stabilabban alakulnak a következő hetek. Szerelmi életed is kedvezőnek ígérkezik. Pároddal új terveket szövögettek, és a megvalósításukban is szinkronban vannak elképzeléseitek. Ha szingli vagy, az online ismerkedés hoz sikert: randira hívnak.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-11-30)

A mai napon meglehetõsen aggasztó információk juthatnak birtokába, melyeket egy barát közvetítése által hallatják magukat. Elsõként ellenõrizze a tudomására jutottak tényszerûségét, nem-e csak felnagyítja a bajt hírnöke, de mindenképpen elemezzen és értékeljen, mielõtt pánikba esne. Ha úgy látja, sajnos igazak az elmondottak, cselekedjen mielõbb, hogy tovább ne fajuljanak a dolgok.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK (V. 21. - VI. 21.)

Valakinek szívességet tehetsz, ő azonban nem tanúsítja azt a köszönetet és hálát feléd, amit elvárnál. Ha van rá lehetőséged, bátran beszéld meg vele a dolgot. Pároddal többet lesztek kettesben, mint az elmúlt pár hétben bármikor, ami jót fog tenni a lelketeknek. Még egyedülálló vagy? Nem lesz ez így sokáig: nagy léptekkel közeleg az új szerelem, mégpedig olyan irányból, ahonnan nem is számítanál rá.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-11-30)

Önt egy igen erõs és intuitív kötelék fûzi az önhöz közel állókhoz, ám ma valahogy mégis könnyen úgy érezheti, kedves Ikrek, mintha ez a kötelék kissé meglazult volna. Ez annak tudható be, hogy zavaró üzeneteket, jelzéseket kaphat szerettei irányából, melyek valahogy sehogy sem akarnak illeszkedni a képbe. Ne aggodalmaskodjon, hisz lehet, hogy pusztán csak ön érti félre õket, vagy egyszerûen egy rosszul sikerült tréfa az egész!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK (VI. 22. - VII. 22.)

Örömhírrel indul a hét, ami sok-sok pozitív energiával tölt fel. Ez most jól fog jönni, a munkában ugyanis vár néhány bonyolultabb feladat. Kedvesed tanácsod kérheti egy olyan kérdésben, melyben érintett lehetsz. Igyekezz objektív maradni. Ha még nincs párod, egy véletlen folytán összefutsz egy régi férfiismerősöddel, és a spontán beszélgetés olyan jól sikerülhet, hogy még egy következőt is egyeztethettek.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: