NYILAS (XI. 22. - XII. 21.)

Nálad minden az érzelmekről szólhat. A többi teendőd kissé háttérbe is szorul: vigyázz, hogy az eltolódó fókusz miatt ne kerülj kellemetlen helyzetbe a munkahelyeden. Párod iránt szinte megújul a szerelmed, ugyanis új oldaláról ismered meg őt, köszönhetően egy mélyebb beszélgetésnek. Egyedülállóként villámcsapásként ér a várva várt érzelem: valaki első látásra magával ragad kisugárzásával.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Nyilas! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BAK (XII. 22. - I. 20.)

Jó hírrel kecsegtet a hét: egy számodra fontos ügy lép előre, ami sok motivációt adhat. Nemhiába lesz virágos jókedved egészen vasárnapig. Környezeted talán szóvá is teszi, hogy milyen energikus és sugárzó vagy. Párod nem győz majd elhalmozni bókokkal, és egyedülállóként is előnyét látod a sok mosolygásnak: valakivel nagyon megtetszetek egymásnak, kicsit talán bele is habarodsz az illetőbe. Lehet, hogy ő lesz a nagy Ő?

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez befolyásolja az egyes csillagjegyek szerelmi életét: A Halaknak nevetésre van szüksége, a Vízöntőnek önbizalomra...

VÍZÖNTŐ (I. 21. - II. 19.)

Szabadidődben kipróbálsz valami újat, és olyan örömmel tölt el, hogy akár új hobbivá is válhat. A lelki feltöltődésnek ez a formája nagyon fontos, és jól fog esni, hogy ennyivel is több időt szánsz magadra. Kedveseddel több elintéznivalótok is lesz a napokban, de remek csapatként működtök együtt. Nincs párod? Egy férfi barát vagy férfi kolléga felől tapasztalsz jeleket. Receptoraid jó eséllyel nem csalnak: valóban vonzódhat hozzád.

HALAK (II. 20. - III. 20.)

Egy nagyobb projekt megvalósításán töröd a fejed, de fontos, hogy mielőtt belevágnál, alaposan tájékozódj. Csak így kerülhetsz el egy olyan zsákutcát, ami talán az egész tervet felborítaná. Szíved választottjával nosztalgikus hangulatban lesztek. Ideje új élményekre is szert tenni, találjatok ki valamit, ami mindkettőtöket érdekel! Ha még egyedülálló vagy, most jóleshet a szabadság és a szinglilét minden előnye.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: