oroszlán

Kivirágzol, öröm lesz veled az élet. Mosolyogj sokat, mutasd ki az érzelmeidet, beszélj a terveidről. Lendületed és remek ötleteid lenyűgözik kedvesedet. A békés napok meggyőznek arról, hogy jó helyed van mellette. 

szűz

Keresed a vágyott partnert? Az esélyeid most megtöbbszöröződnek, úgyhogy rajta, menj buliba, flörtölj, élj! Meglelheted végre az igazit, ehhez mozdulj ki többet a megszokott közegedből. Jó eséllyel egy rokon vagy közeli barát mutatja be neked az illetőt.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Amennyiben mostanában sokat hajtott (de ha nem, akkor is), épp itt az ideje egy kis pihenésnek, kikapcsolódásnak, de minimum a csökkentett munkatempónak, lazításnak. Ne kockáztassa, kedves Szûz, hogy hamarosan végképp kimerülhet, inkább menjen elébe, s tartson tudatosan egy kisebb szünetet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

mérleg

A párod besokal valamitől, és nem biztos, hogy meg tudja magyarázni, miért épp most. A rázós ügyek közepette új románc kacsinthat rád egy társasági esemény során. Rajtad áll, hogy miképp reagálsz a helyzetre.

skorpió 

Vedd kezedbe a dolgokat! Ne hagyd, hogy a magány teljesen úrrá legyen az életeden! Változtass a hozzáállásodon, a szemléletmódodon, ismerkedj új helyekkel, más típusú emberekkel, merj kipróbálni ingoványosnak tűnő ösvényeket. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: