Szerelmi oroszlán horoszkóp 

A szerelmet, a romantikát kérés nélkül is felkínálja neked a kedvesed. Mivel partnered örömmel teljesíti minden kívánságodat, légy merész és az eddig titkolt vágyakat oszd meg vele. Lépj át határokat, merj bízni a másik félben. A közösen töltött idő maximálisan kárpótol minden hiányérzetet. 

Szerelmi szűz horoszkóp 

Béke honol a szívedben, ami igenis ok az örömre! Apróbb nézeteltérések megeshetnek, ám ezek teret engednek a tisztázatlan kérdéseknek és utat mutatnak egy stabil, közös jövő felé. Izgalmas és érdekes döntéseket hoztok együtt, nem lesz június végén kételyetek az együttléttel összefüggésben. 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ha az embert túl sok olyas valami nyomasztja, amit már régóta nem tud megoldani, akkor csak egyet tehet: nem is akarja megoldani a dolgokat, inkább elfogadja, s egyúttal már örökre el is engedi õket. Tépelõdés és logikázás helyett inkább ürítse ki gondolatait ma, kedves Szûz, s csaljon mosolyt önmaga és mások arcára, hisz túl rövid az élet a szomorkodáshoz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2021-04-08

Szerelmi mérleg horoszkóp 

Érzelmi téren összekuszálódtak mostanság a szálak? Ennek is megvolt a maga oka! Épp ez segíti elő a pozitív változást, a több figyelmet, az egymás iránti megértést. Van némi hiányérzeted? Csökkent a lángolás, kevés a romantika? Mondd el partnerednek, mire vágysz! 

Szerelmi skorpió horoszkóp 

Válaszút elé kerülsz. Arról nem dönthetsz, hogy ez megtörténjen-e, arról viszont igen, hogy merre tovább, együtt vagy külön? Ez egy jelentős lépés, mert komoly befolyással lesz a közeli s távoli jövődre. Nézz szembe a tényekkel. Jó vagy sem ez a kapcsolat? A választ már tudod. Hát mondd ki bátran! 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: