Szerelmi oroszlán horoszkóp December 

Hagyd, hogy partnered uralja a párkapcsolatot és engedj követeléseinek. Nehéz számodra, azonban ha fontos neked, engedned kell.

Szerelmi szűz horoszkóp December

Izgalmas impulzusok érkeznek, a monotonitás most máshol keresi helyét, nem nálatok. Sok pozitív élménnyel gazdagodsz, s együtt új jövőképet alkottok magatoknak. Ha megesik egy-két vita, az semmin nem változtat, sőt, édes lesz a kibékülés. 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Amennyiben mostanában sokat hajtott (de ha nem, akkor is), épp itt az ideje egy kis pihenésnek, kikapcsolódásnak, de minimum a csökkentett munkatempónak, lazításnak. Ne kockáztassa, kedves Szûz, hogy hamarosan végképp kimerülhet, inkább menjen elébe, s tartson tudatosan egy kisebb szünetet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-02-05 - A mai napnak már a reggele is kalandosnak ígérkezik, amikor is az izgalmaktól szinte csak úgy kipattanhat a szeme...

Szerelmi mérleg horoszkóp December

A kifejezésre nem juttatott vágyak, egy bizonyos ponton saját lábra kelhetnek, s rengeteg problémát okozhatnak mindkettőtöknek. Beszélgessetek hát és igyekezzetek együtt megoldást találni a problémákra.

Szerelmi skorpió horoszkóp December 

 Ha magad sem tudod kire és mire vágysz pontosan, akkor mi alapján fogsz dönteni? Feleslegesen bonyolódsz bele egyéjszakás kalandokba, ezekből aligha lesz tartós kapcsolat. Ne add oda magad olyannak, aki nem független. Járd körbe az adott személyt, nehogy csapdába csaljon.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: