Nyilas

11.22 - 12.21

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szükséges lehet egy kis nyugalom és béke ahhoz, hogy otthonában végre pihenhessen, kikapcsolódhasson egy kicsit. Igyekezzenek mindent megtenni, hogy e kettõ mielõbb meglegyen, kapcsoljon ki mindent, ami zavaró lehet, s merüljenek el egy jó könyvben, vagy filmben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Azzal kezdődik november első hete, hogy valaki csicsereg, be nem áll a szája. Nem sok kedved van figyelni rá. Pedig érdemes lenne meghallanod, hogy mit mond, mert hamarosan fontos lesz. Pénteken súlyos anyagi döntést kell meghoznod. Legalábbis te így éled meg. Holott nem olyan katasztrofális a helyzet. Csupán kifogytál az optimizmusból, amit majd hétvégén visszanyersz. November első hétvégéje új célokat, új motivációt hoz neked. Ettől visszatér a derűd és a derűlátásod egyaránt.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-09-15

Bak

12.22 - 01.19

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma kissé kimerültebb, fáradékonyabb lehet a szokásosnál, sõt, még az is elõfordulhat, hogy levertsége egy kibontakozóban lévõ betegség elõszobájának látszik. Igyekezzen megához venni némi gyümölcs formájában, minél több vitamint, biztos, ami biztos, s mihamarább kideríteni, mi lehet a szokatlan gyengeség mögött.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Egy jó ideje lenyeled azt, amit ki kéne, ki akarsz mondani. De folyton felmented a másikat, vagy kerülöd a konfliktust, vagy nincs kedved sárdobálásba keveredni. Ez pattanásig feszítő hangulatot okoz. Pontosan tudod, hogy bármikor kirobbanhat a balhé. Készülj fel rá, hogy a tartásodat és a józanságodat megőrizve tudj érvelni! Péntek látszik a legkritikusabb napnak. Utószele lehet még szombaton reggel, de utána vége a „veszélynek”. Fellélegezhetsz, megkönnyebbülhetsz. Ünnepelhetsz…

Vízöntő

01.20 - 02.18

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ha úgy érzi, ma minden a fejére kezd nõni, lépjen ki az ördögi körbõl, kedves Vízöntõ, s egyszerûen menjen haza relaxálni, pihenni egyet. Azzal, hogy csak megerõlteti magát, sem önmagának, sem másnak nem tesz jót, ha azonban a vergõdés helyett, bölcsen a kikapcsolódást választja, elõbb lehet újra termékeny, mint azt gondolná, s így sokkal, de sokkal messzebbre juthat, mintha végighajtotta volna a napot.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Magad mögött hagyhatod a múltat. Kedden Merkúr elindul előre, és támogat, hogy ne hátra, hanem előre nézz. Kitűnő konstellációk kitűnő eseményeket szimbolizálnak. Ezekhez csupán annyi kell, hogy nyitott maradj! A hét közepén a munkád és/vagy az egészséged miatt fogsz kicsit aggódni. Érzed, hogy valami nem az igazi. A nagy hajtás közepette állj meg kicsit, hogy észre vedd, mi a baj, és mit tehetsz! A hétvégéd szerelmes hangulatban fog telni. Ha van párod, akkor vele. Ha nincs, akkor egy újjal

Hétfői Horoszkóp 2022-09-26

Halak

02.19 - 03.20

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Érdemes odafigyelnie most minden apróságra, ami ön körül történik, kedves Halak, ugyanis, könnyen lehet, hogy egy titkos üzenet van elrejtve a sorok között, ami, ha szemfüles, segíthet megtalálni a szivárvány lábánál lévõ kincset!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

November első hete azzal indul, hogy végig kell hallgatnod egyik rokonod panaszáradatát. Ne ítélkezz! Örülj neki, hogy neked nincsenek ilyen gondjaid! A hét közepén megszáll az ihlet, és valami egészen új dologba akarsz belevágni. Mielőtt meggondolatlanul pénzt adnál ki, beszélj valakivel, aki már tapasztalt ebben! A péntek lesz a te napod. Csodás bolygó háromszög fog kirajzolódni az égen, ami csodás megvilágosodást hoz neked. A hétvégén mindezt át kell gondolnod, mert a jövőd a tét…

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: