Szerelmi oroszlán horoszkóp 

Izgalmas impulzusokkal leszel tele, s megeshet, hogy mellékvágányra tévedsz. Szerelmi háromszögben találod magadat - vajon megéri a kockázatot? Fontos változások történnek körülötted, s megbánthatod a kedvesedet. Döntsd el időben, mit is akarsz valójában! 

Szerelmi szűz horoszkóp 

Magas hőfokon égsz, szenvedélyes leszel, hát engedd szabadjára a fantáziádat és adj teret a vágyaidnak, erre kedvesed is örömmel reagál. Partnered szívesen hordozna a tenyerén, ha hagynád! Megeshet, hogy szerelmi háromszögbe bonyolódsz. Te döntesz, mit kezdesz a helyzettel. 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Akárhogy is, kedves Szûz, de semmiképpen se hagyja másoknak, hogy beleszóljanak életébe, különösen üzleti, vagy pénzügyi ügyleteibe. Ön eddig is remekül megállt a saját lábán, sõt, gyakran irányító, vagy kulcsszerepben is remekelt, higgye el, ezúttal is joggal bízhat önmagában, s épp ezért nincs szüksége mások tanácsaira!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2022-03-29

Szerelmi mérleg horoszkóp

A kételyek és viták azonnal válaszokat és rendezést követelnek, ez pedig értelemszerűen jót fog tenni a kapcsolatotoknak. Ne futamodj meg az őszinteség és a nyíltság elől, mondd el mi bánt, s mire vágysz. Kiderülhet, hogy miből van kevés vagy éppen sok. 

Szerelmi skorpió horoszkóp 

A Vénusz jót tesz veled, mert szenvedélyt hoz a mindennapokba. Arra ösztönöz, hogy őszintén és odaadással figyeld és szeresd kedvesedet. Tartsd életben a vonzalmat, kedveskedj neki, s ha fontos kérdést tesz fel neked, bátran válaszolj arra. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: