Oroszlán

Ugyanaz a probléma ütheti fel ismét a fejét, a kérdés az, vajon miért nem tudjátok ezt megbeszélni, kipipálni, végül továbblépni? Talán többet vártok egymástól, mint amit kölcsönösen adtok? Túlzók az elvárások? Legyetek képesek jónak látni a másikat, ez megoldás lehet. 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Elõfordulhat, hogy ma csalódnia kell valakiben, aki közel áll önhöz, talán egy jóbarátban, s ez meglehetõsen rosszul érintheti, megviselheti. Kétségtelen, hogy néha nem is árt egy kis lelkizés, de igyekezzen mégis hamar kijönni most a mélypontról, ugyanis valahol nagy szükség lehet most önre, ahol fontos, hogy száz százalékban ott tudjon lenni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Ne kételkedj kedvesedben, hidd el, oda van érted. Amennyiben a dolgok kicsit döcögnek, az normális, nem kell mindig 100 százalékon pörögni. Adódhatnak viták, melyek során hallgassátok meg egymást és törekedjetek a békére. Szőjetek közös terveket!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma kissé nehezen juthat szóhoz mások mellett, talán eleinte nem akarják kikérni, vagy éppen meghallani a véleményét, s ez kicsit rosszul eshet, azonban, ne adja át magát sokáig a búslakodásnak, kedves Szûz, ugyanis hamarosan, minden tekintet önre szegezõdhet, mert adódhat valami, amivel csakis ön képes boldogulni, s akkor újra az ön kezében lehet majd a gyeplõ!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Túlságosan erős személyiség vagy? 10 ok, hogy miért fordulnak el tőled az emberek!

Mérleg

Mondd ki végre bátran, mi bánt, mivel vagy elégedetlen. Nem folytathatod tovább a struccpolitikát, tenned kell azért, hogy partnered tudja, miért vagy bizonytalan. Kezdeményezd változást, a kapcsolat jobbá tételét. Add partnered tudtára, mit szeretnél! 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Akármennyire is szeretne ragaszkodni a múlthoz, kedves Mérleg, könnyen lehet, hogy a mai nap a lezárásról, az elengedésrõl szól majd. Fontos megérteni, hogy néha az embernek le kell tudnia zárni a múltat, hogy lehessen jövõje. Legyen bölcs, tekintse elõre, s hagyjon a háta mögött mindent, ami elmúlt...

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Ne rohanj fejjel a falnak! Lassan, apró lépésekkel kezdj neki kapcsolatod átalakításának, rendezésének. Csak így kerülhet minden puzzle darabka a helyére és így érezheted magadat biztonságban. Kedvesed vevő lesz instrukcióidra. Tervezzétek a közös jövőt. 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma nagy szüksége lehet a segítségére, támogatására valakinek, aki igazán közel áll önhöz. Halgassa meg elképzeléseit, s idomuljon hozzájuk, kedves Skorpió, hogy minél nagyobb segítségére lehessen a rászorulónak. Este alkalmasint még lepje is meg egy kis kiruccanással, megvendégeléssel az illetõt, hogy ez valóban az õ napja legyen!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: