Tudd meg a szerelmi horoszkóp segítségével, mire számíthatsz, mit várhatsz a szerelmeddel kapcsolatban!" És ha most nincs jelen a szerelem az életedben, és talán csak arra vársz, hogy betoppanjon, a szerelmi horoszkóp erről is árulkodik Neked minden héten!

kos

Most a bizalom megléte, vagy nemléte lehet a döntő momentum, hogy belevágsz-e egy újonnan alakuló kapcsolatba, avagy félve a csalódástól, inkább nem kockáztatsz.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Megeshet, hogy visszautasítást kap egy baráti találkozót illetõen, s ettõl kicsit szomorúnak érezheti magát, ám jusson eszébe, ez nem önnek szól, kedves Kos, csupán csak rossz az idõzítés. Hamarosan próbálkozzon újra! Addig is, keressen magának más társaságot, ha egy kis kikapcsolódásra vágyik.

Napi Karmahoroszkóp május 31. vasárnap – Ideje, hogy új kihívások után nézz, amik motiválnak...

bika

Kissé bonyolulttá válhat szerelmi életed, amin így most nagyon nehéz lehet kiigazodni. Leginkább úgy akadályozhatod meg, hogy kicsússzon a lábad alól a talaj, ha most csakis érzéseidre, csalhatatlan ösztöneidre hagyatkozol.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Ma, kissé ideges lehet amiatt, hogy egyesek igencsak feltartják aktuális teendõiben. Igyekezzen némi újraszervezéssel áthidalni a problémát, s, ha ez nem megy, akkor feltétlen kérjen segítséget, hogy mindenképpen végezhessen a mai tervezettel. Türelem és mély levegõ, kedves Bika!

ikrek

Néha nem elég csak akarni azt, hogy jó dolgok történjenek, hanem bizony tenni is kell sokat azért, hogy ez így legyen. A hét erről a küzdelemről fog szólni, mellyel most nagy áttörést érhetsz el szerelmi téren.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Bizonyos technikai problémák akadályozhatják tervei megvalósítását, feladatainak elvégzését, ami igencsak frusztráló lehet. Ne várjon sokáig a csodára, kedves Ikrek, vegye fel a kesztyût! Ha kell, menjen gyalog, ha szükséges, kölcsön többet, vagy, ha éppen az segít, túlórázzon. A most hozott áldozat hamarosan meghozza gyümölcsét!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: